G.: Am promis ca voi da mărturie despre ajutorul Sfantului Efrem

Buna seara, Am promis ca voi da mărturie despre ajutorul Sfantului Efrem, Sfantului Nectarie, Maicii Domnului Panthanasa, Sfantului Cuvios Gherontie cel nebun după Hristos. In luna ianuarie a acestui an mai exact pe 2 ianuarie am aflat ca sotul meu este suspect de tumora testiculara diagnostic confirmat o zi mai târziu pe 3 ianuarie, moment în care ni s-a spus ca acel testicul trebuie scos cât mai repede.
Mentionez ca era după sărbători însă cu ajutorul Sfinților totul a decurs foarte repede, medicii oe care ni i-a scos în cale astfel ca în data de 6.01 era operat și testiculul îndepărtat.
Rezultatele histopatologic la fel de repede au venit în condițiile în care durează 2-3 saptamani, noi l-am avut după câteva zile. S-a confirmat diagnosticul și s-a decis sa facă 4 cure de chimioterapie (eu nu am fost deloc impacata). După ce m-am rugat Sfinților sa ne dea un semn ce sa facem cu chimioterapia la nici o saptamana sotul meu a intrat în aplazie (i s-a făcut foarte rau tot sistemul lui imunitar a fost la pamant) în acel moment am decis sa oprim tratamentul.
La 1 luna ni s-a cerut sa refacem markerii tumorali iar aici s-a întâmplat minunea markerii sunt în limite normale unde înainte de intervenție erau 383 acum sunt 2. Dam Slava lui Dumnezeu pentru toate și ne rugam Sfinților sa ne ajute în continuare.