G.: Mari sunt minunile Sfantului Efrem cel Nou.

Mari sunt minunile Sfantului Efrem cel Nou. As vrea sa mentionez cateva:
Am inceput sa citesc Acatistul Sfantului si nici nu am terminat cele 40 zile ca am si ramas insarcinata. Am aflat vestea minunata de Ziua Crucii (ziua lui de nastere) si am nascut copilul pe 5 mai. Nasterea a fost programata pe 11 mai, dar sfantul a mijlocit sa nasc de ziua lui.
Desi totul a fost greu, cu diverse complicatii, eu am simtit ca prind putere si ca suntem vegheate amandoua cat timp am fost in spital, o energie pozitiva de nedescris!! Totul decurgea lin si fara probleme, iar eu mi-am infrant fobia de ace si spital.
Tot atunci am aflat ca am ramas fara loc de munca deoarece compania in care lucrez a parasit tara. M-am panicat cumplit, insa totul s-a dovedit benefic, pentru ca la plecare firma a decontat 4 salarii (pe langa plata obisnuita). Astfel la calculul indemnizatiei, in luna nasterii copilului, apare o suma frumoasa. Dumnezeu cand trimite un copil iti da si cu ce sa il cresti!
Intr-o seara era sa cad victima “pishingului” pe internet, in incercarea de a vinde o rochita pe un site. Am fost abordata de doua persoane care mi-au cerut sa accesez un link ca sa imi poata trimite bani. Mi s-a parut dubios si m-am rugat sfantului sa ma apere. In secunda aceea am realizat ca era cat pe ce sa ofer datele cardului si sa-mi retraga toti banii. Multumesc, Sfinte Efrem cel Nou, ca mereu ai grija de mine, desi eu nu merit atentia si dragostea ta!! Credinta mea e slaba, dar iubirea sfintilor e mare!