G.L. : Am reluat citirea acatistului Sfantului Efrem cu nădejde..

Așa cum am promis Sfinților, venit vremea ca și eu să fac cunoscut ajutorul primit de la dragii mei Sfinți, Efrem și Nectarie, de la Maica Sfânta Fecioara Maria, de la Sfântul Nicolae care s-au indurat de mine păcătoasa și au răspuns rugăminților mele!

Problemele de cuplu apărute din toamna lui 2020, cu un sot căzut în pătima desfrâului intra încet încet pe un făgaș normal, rezultatele unor analize, ecografii ale mele din vara lui 2020 au fost bune in ciuda panicii în care intrasem. In urma unor analize de rutina ale fiului meu de 14 ani, niște valori crescute m-au speriat îngrozitor.

Am reluat citirea acatistului Sfantului Efrem cu nădejde și speranță că din nou ma va ajuta! In dimineața sâmbetei în care urma să mergem într-un alt oraș, alt laborator pt repetarea analizei, i-am dat de dimineață o bucățică de anafura cu puțin mir de la mănăstirea Radu Vodă, l-am uns cu mirul tămăduitor! Am plecat la drum in gând cu Sfinții mei dragi și ajutorul lor nu a întârziat să apară, rezultatele s-au dovedit a fi perfecte, de încă două ori!
Ma voi ruga neîncetat Maicii Domnului și Sfinților Nectarie și Efrem și nu voi renunța să cred in minunile pe care le-a săvârșit cu mine și familia mea! Mă voi ruga în continuare pentru sănătatea noastră și sper din suflet să se îndure Dumnezeu și de noi păcătoșii și să avem liniște, înțelegere și dragoste nefatarnica, iar familia și căsnicia noastră să fie ocrotita!

Cu iubire și recunoștință mulțumesc lui Dumnezeu, Maicii Domnului și tuturor Sfinților pentru tot! Rugați-vă cu încredere!