G.B. : Buna ziua, vin si eu cu o marturie a ajutorului, a minunii… a nu stiu cata oara a Sfantului Efrem cel Nou.

Buna ziua, vin si eu cu o marturie a ajutorului, a minunii… a nu stiu cata oara a Sfantului Efrem cel Nou.

Eram programata la orele 9 ca sa fac o ecografie la tiroida, de cativa ani am fost diagnostica cu un nodul ce depaseste un cm iar ca regula trebuie sa merg la control in fiecare an.

Dimineata la orele 9 aveam ecografia iar la orele 12 aveam controlul cu medicul endocrinolog, alt medic nu cel care se ocupa de ecografii.

Am ajuns cu bine la spital, mi-a facut ecografia la care medicul imi spune asa „doamna, vi s-a marit nodulul, dar nu v-a m-ai aparut niciunul” , am inceput sa plang, zic Doamne dar chiar toate mi se intampla numai mie. Am iesit afara din cabinet, eram foarte trista, m-a gandeam deja la operatie, cam stiu care sunt procedurile…de acasa mi-am luat doua acatiste, unul al Maicii Domnului si unul al Sfantului Efrem. Ii trimit sotului mesaj si ii spun, uite cam asa sta situatia….Afara ploua cu galeata, aveam intentii sa merg la o biserica unde se afla moastele Sfantul Iustina dar cand am vazut cum ploua, am zis mai bine fac acatistul Sfantului Efrem cel nou si dupa mai vad eu. Vreau sa va spun ca la 09.50 am terminat acatistul si m-a suna sotul meu ca sa m-a incurajeze, ii spun ca m-ai am de asteptat inca 2h la care el imi spune lasa poate intrii mai repede, vreau sa va spun ca numai ce a terminat sa spuna si m-au strigat.

Eram foarte suparata, farà ca eu sa spun nimic medicul imi spune….”da, doamna, nu s-a modificat absolut nimic de anul trecut, este totul la fel, deci nu mi se marise nodulul asa cum imi spusese medicul care imi facuse ecografia” .

Nu-mi venea sa cred, nici acum…

Era de ziua Sfantului Dumitru basarabov.

Mi-am dat seama ca Bunul Dumnezeu a ingaduit prin Sfantul Efrem cel nou o noua minune in viata mea, nu pot sa va descriu prin cuvinte ce inseamna Sfantul Efrem cel nou, e ceva ce nu se poate descrie, trebuie trait.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *