Florica: Mulțumesc Sfântuli Efrem pentru ajutorul primit și rugăciunile ascultate.

Vreau sa va mărturisesc și sa îi mulțumesc lui Dumnezeu și la Maica Domnului și Sfântului Efrem pentru ajutorul primit și ascultarea rugăciunilor. Am trecut prin clipe grele cu copilul meu, merge pe cai greșite avea multe patimi, a căzut într-un necaz unde trebuia sa fie arestat.

Sfântul Efrem mi-a auzit rugăciunile și a văzut lacrimile mele de mama păcătoasă pentru un copil păcătos și nevrednic și la scăpat, de arest mai avem de trecut peste un hop dar cu ajutorul Sfântului Efrem vom reuși. Ma rog să-l aducă pe drumul bun, de o patima sa lăsat mai sunt multe de îndreptat.

Un pas bun.

Asta e una din multe altele minuni care Sfântul Efrem ma ajutat. Alta data mie mi-a iesit lângă ureche pe obraz o umflatura ca un ou de porumbel m-am mrugat la Sfântul Efrem sa îmi treacă acea umflatura și mia trecut. Nu sunt vrednica sai mulțumesc Sfântului Efrem pentru tot ceea ce ma ajutat.

Mulțumesc Sfântuli Efrem pentru ajutorul primit și rugăciunile ascultate. Rugați-vă neîncetat Sfântul Efrem niciodată nu va înceta sa ne ajute și sa asculte rugăciunile noastre.