Flori: Numele meu este Flori si vreau sa-mi exprim multumirea si binecuvantarile pe care le-am primit de la Sfantul Efrem.

Buna seara! Numele meu este Flori si vreau sa-mi exprim multumirea si binecuvantarile pe care le-am primit de la Sfantul Efrem. L-am cunoscut pe Sfantul Mucenic Efrem cel Nou la biserica parohiei noastre, Sfantul Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, care adaposteste un papuc al Sfântului Mare Mucenic Efrem cel Nou, oferit in dar parohiei de stareta Manastirii Nea Makri, Grecia. De curînd am fost ajutată de Sfantul Efrem. Acum ceva timp baietelul meu a fost operat, fiind anesteziat total. Eram foarte speriată, rugăciunile din inima făcute la Măicuța Domnului Sfantul Efrem, Sfantul Nectarie si la toti Sfinții ne-au ajutat foarte mult sa depășim cu bine aceasta operatie a copilului meu.

Iti multumesc Sfinte parinte Efrem cel Nou pentru tot ajutorul oferit! Ori de cate ori te-am chemat prin rugaciune si ti-am cerut ajutorul m-ai ascultat! Iti multumesc ca imi feresti familia de toate cele rele si ca ne ajuti in necazurile vietii! Rugati-va Sfantului Efrem cel Nou si veti fi grabnic ajutati! Slava Tie, Dumnezeule!”