Florentina: Vreau sa marturisesc o minune petrecuta in viata mea.

Vreau sa marturisesc o minune petrecuta in viata mea. Domnul Dumnezeu, Maica Domnului si Sfintii Sai m-au vindecat de astm. Eu , in copilarie am avut astm asmatiform cred ca din cauza stresului. Tensiuni in familie…

Am avut crize urate si intr-o noapte bunica mea mi-a aprins si lumarea. A urmat o perioada de acalmie. In studentie m-a ispitit o colega de facultate din Cluj sa fumez si am cedat ispiteti.

Am fumat mult ajunsesem si la doua pachete pe zi. Apoi, intr-o buna zi am renuntat la fumat. Si intr-o alta buna zi am renuntat si la cafea. Acum cativa ani am facut o rinita alergica indeosebi la praf. Am tratat-o si nu prea. Acum o luna de zile am facut o forma severa de rinita cu bronsita alergica. Doctorii mi-au facut tomograf si alte analize inclusiv testul la metacolina pentru astm. Rezultatul testului a fost ca nu am astm. Deci Dumnezeu si Maica Domnului, dupa toate prostiile pe care le-am facut, s-au miluit de mine si m-au vindecat complet de ast. Multumesc lui Dumnezeu , Maicutii Sfinte si tuturor Sfintilor ca mi-au iertat ratacirile si m-au vindecat de astm.