Florentina: Slavă lui Dumnezeu și tuturor Sfinților pentru toate!

Vreau să fac și eu o mărturisire, pentru că am promis că o voi face, despre una din minunile din viața noastră, atunci când ne-am rugat la Sfântul Efrem cel Bun și Milostiv! Deși sunt o păcătoasă, Sfântul nu și-a întors fața de la mine. După câteva zile cu febră, roșu în gât, antibiotice, erupții dentare și așa mai departe, fetița cea mică parcă era mereu neliniștită și plângăcioasă și nu o mai mulțumea nimic!
M-am rugat cu lacrimi Sfântului cel Bun și Blând, Maicii Domnului și tuturor sfinților să o ajute să se liniștească, să îi ia cumva durerea , să nu mai plângă și să nu mai sufere și să îmi dea mie durerea ei pentru că în perioada asta cu viroze,chiar nu voiam să ajung pe la urgențe și după ce am citit și Acatistul Sfântului Efrem, a mai trecut puțin timp și fetița s-au mai liniștit și a putut să doarmă bine până dimineață!
Ne rugăm în continuare să fie totul bine și nu avem cuvinte să mulțumim Bunului Sfânt și Măicuței pentru tot ajutorul și toată iertarea și dragostea de care dau dovadă! Minunați sunteți! Nu încetați niciodată să credeți și să vă rugați! Slavă lui Dumnezeu și tuturor Sfinților pentru toate!