Florentina: La vârsta de 2 ani copilul meu a facut o infecție cu o bacterie.

La vârsta de 2 ani copilul meu a facut o infecție cu o bacterie. In urma acesteia a facut temperatura care nu trecea chiar ajungând la aproape 40 grade. De asemenea, in urma acestei infecții pe picioruse si mâini apăruseră multe bubulite. L-am internat în spital, dar in urma analizelor nu s a depistat microbul deoarece l-am tratat cu augumentin Deoarece febra era foarte mare adica 40 grade dictorii l-au pus pe antibiotic injectabil si l-au adus la stare mai buna.

Am iesit din spital cu stare ameliorată deoarece doctorii au spus ca nu au ce sa mai faca. Am luat si tratamentul prescris pentru acasa dar bubitele nu treceau. Am cerut ajutor la mai multi medici dar bubulitele nu treceau. Eram disperați! La un moment dat am gasit pe raft in biblioteca cartea cu Sfantul Efrem pe care o primisem de la o mătușă. Am citit si am inceput sa cer prin rugaciune ajutor Sfantului Efrem. Intr-adevar rugaciunile facute au adus vindecare copilului, motiv pentru care am mărturisit si surorii mele care are un băiat la liceu.

Baiatul ei avea icoana langa el pe masa la un test de chimie. Doamna profesoara ii spune sa se mute in alta banca. El merge unde ii spune profesoara dar aducandu-si aminte ca a uitat icoana la banca unde fusese inițial merge sa o ia. Chiar cand a plecat a căzut lustra pe banca unde vroia sa-l mute profesoara. O secunda a lipsit sa cada lustra in capul lui si sa l nenoroceasca. Multumesc Sfantului Mare Mucenic Efrem pentru ajutorul care ni l-a dat.