Florentina: Iti multumim Sfinte pentru tot ajutorul si te rugam sa-l faci pe Tudor sanatos.

Ma numesc Florentina si in ziua de Buna Vestire a anului 2015 a venit pe lume primul nepotel , mult dorit si mult asteptat de toata familia. Incepand din a doua zi de viata, a inceput calvarul nostru. Am fost anuntati ca micutul Tudor -Andrei (a fost botezat in maternitate) are o hemoragie cerebrala si a fost conectat la tot felul de aparate. Cateva zile mai tarziu, inimioara lui a cedat, efectiv s-a oprit, apoi a fost resuscitat si cu indurarea lui Dumnezeu a pornit din nou. In fiecare zi facea cate doua trei convulsii din cauza hemoragiei. In noaptea de Inviere din anul 2015 , micutului i s-a facut punctie in coloana sa vada daca in maduva sunt particole de sange din cauza hemoragiei, si adoua zi de Sfintele Pasti, am fost anuntati de un alt diagnostic, hidrocefalee, apa la creier capusorul crestea in diametru, si trebuia intervenit chirurgical. Pe cand il pregateau de operatie, au descoperit ca are si hemipareza dreapta, adica partea dreapta era paralizata. Doctorii erau foarte sceptici, nu i-au dat nici o sansa, iar parintii erau daramati complet, vestile rele nu mai conteneau. Nasterea si tot ce a urmat s-a intamplat la maternitatea Cuza Voda din Iasi. Noi de loc suntem din Radauti. In disperarea lor, parintii au auzit de Sfantul Efrem cel nou si de minunile Sale.

Au auzit de icoana Sfantului EFREM cel nou care a izvorat mir, am mers acolo si un parinte foarte in varsta ne-a dat o sticluta, cu doar cateva picaturi de mir in ea ,adunate de la icoana care a plans, sunt ferm convinsa ca Sfantul Efrem l-a ajutat pe Tudor. A trecut cu bine peste 2 operatii, medicii sau minunat, Acum Tudor are 3 anisori si jumatate, e bine, inca face recuperari , o sa mai fie nevoie de inca o interventie chirurgicala, dar sunt sigura ca Sfantul Efrem cel Nou si bun o sa-l ajute pana la capat si o sa fie un copil sanatos! SFINTE EFREM TE RUGAM AJUTA-L PE TUDOR SA SE FACE SANATOS!

Anul trecut, Tudor impreuna cu parintii lui Alexandru si Ilinca, au fost in Grecia la Sfintele moaste ale Sfantului Efrem. Iti multumim Sfinte pentru tot ajutorul si te rugam sa-l faci pe Tudor sanatos.