Erika: Am promis Sfantului Efrem ca voi publica minunile pe care le- a facut in viata mea !

Am promis Sfantului Efrem ca voi publica minunile pe care le- a facut in viata mea ! Privind totul prin prisma meseriei mele de asistenta medicala, m-a ajutat sa imi salvez mama care a facut o alergie puternica la un fruct kiwi, nu mai putea inghite de la saliva care s-a acumulat in gat. Timpul era foarte scurt si trebuia actionat asa ca i-am administrat un hidrocortion si am chemat ambulanța. Slava lui Dumnezeu si Sfantului Efrem.
Ginerele meu a trebuit sa dea examen si iar am apelat la ajutorul Sfantului care din nou ma susținut. Eu personal am un nod tiroidian ținut sub observatie care la ultimul examen nu a aratat nimic suspect cu toate ca inainte nu erau increzatoare analizele.
Sotul meu fiind preot iar fiica mea a avut cununia religioasa , l-am invitat pe Preasfintitul nostru dar avea un program foarte incarcat. Purtandu-l in rugaciune ca sa poata veni, sfantul ne-a indeplinit si aceasta dorința si primind har si de la episcop . E Sfantul meu drag cu care vorbesc. E viu! Rugați-va cu incredere.