Emilia: Minunea noastră a luat viata acum 6 ani!

Minunea noastră a luat viata acum 6 ani! Am auzit pentru prima data de Sfantul Mare Mucenic Efrem cel Nou de la un părinte care ne-a sfătuit sa ajungem la Nea Makri, sa ne închinăm și sa îl rugam pe Sfânt sa mijloceasca pentru noi un copil, pe care ni- l doream tare mult. Am început sa citim acatistul Sfantului și am cautat excursii, pelerinaje la Nea Makri, dar nimic nu se potrivea cu perioada în care am fi putut pleca, eram chiar supărați ca nu reușim sa ajungem acasă la Sfântul Efrem. Insa eu cred ca Sfântul a vrut sa-i găsim casa din România.

Mergând în concediu la mare, ne-am gândit sa trecem pe la mănăstirea SfantulIoan Casian( în judetul Constanta), am mers pe un drum care părea pustiu, ne gândeam ca ne-am rătăcit, când am vazut un indicator spre un schit. Am intrat la acel schit cu gândul de a întreba dacă ne apropiem de Manastirea Sfantului Ioan Casian, acolo mare ne-a fost surpriza, când am intrat sa ne închinăm și am găsit icoana Sfântul Efrem cel Nou și un papucel de la Moastele Sfântului din Grecia.

Am trăit niște sentimente minunate, nu pot descrie câta bucurie am simțit. Am putut mulțumi Sfantului Efrem pentru faptul ca rugaciunile ne-au fost ascultate. Deja eram însărcinată. Ne-am continuat drumul, am ajuns și la Manastirea Sfantului Ioan Casian( este o distanta mica între cele doua mănăstiri). Toate acestea s-au petrecut în vara anului 2013. Anul următor, în dimineața Învierii Domnului s-a născut prima moastra minune, Casiana-Efremia. Mulțumim Sfantului Efrem pentru tot ajutorul, și lui Dumnezeu ca ne- a lăsat asa mijlocitor!