Emilia: Buna ziua, sunt mamica unui baiat cu diabet tip 1

Buna ziua, sunt mamica unui baiat cu diabet tip 1, insulino dependent. Inainte de diagnostic, observaseam ca acesta nu se simtea prea bine, era apatic, urina des, bea apa mai multa decat de obice. Momentul meu de liniște, de rugăciune era dupa ce baiatul adormea . In acea noapte, l-am descoperit pe Sfantul Efrem pentru prima data, care mi-a transmis ca puiul meu are diabet ( cand am citit ca este izbavitorul de diabet m-au luat toti fiorii pe coloana vertebrala iar eu in acel moment am stiut ca are diabet).
Dimineața ne-am prezentat la urgenta in timp util fara ca starea lui de sănătate sa se agraveze. Asa a inceput ajutorul Sfantului Efrem , care este Sfantul grabnic ajutator al baiatului si al familiei mele. Am mai fost ajutati de sfânt cand a avut un abces dentar, pentru dureri de cap, dureri de burta care a fost uns cu ulei sfintit de la mormantul Sfantului Efrem si de la Sfantului Ioan Rusul, Sfantului Nectarie.
Alta minune s-a petrecut chiar azinoapte, cand senzorul de glicemie dadea eroare ceea ce insemna ca trebuia sa mai petrec inca alte 2:30 h pentru inserarerea altui senzor, deci o noapte alba, sa nu mai apuc sa dorm deloc.
M-am rugat cu mare nadejde, cu speranta ca si de aceasta data Sfinții Efrem cel Nou, Sfantului Ioan Rusul, Sfantului Pantelimon, Sfantului Spiridon, Sfanta Parascheva, Sfantul Ioan Botezatorul ne vor ajuta. Minunea s-a petrecut, senzorul a pornit, motiv pentru care dau aceasta marturie ca o promisiune adusa Sfintilor pe care ii iubim nespus si care sunt grabnic ajutatori. Mulțumim Bunului Dumnezeu, Maicutei noastre sfinte , Sfinților pentru ajutorul lor neprețuit.