Emanuela: Numele meu este Emanuela si vreau sa multumesc din suflet Maicii Domunului si Sfantului Efrem cel Nou

Numele meu este Emanuela si vreau sa multumesc din suflet Maicii Domunului si Sfantului Efrem cel Nou , Sfantului Nectarie, Sfantului Ioan Rusul, Sfantului Pantelimon si tuturor sfintilor pentru tot ajutorul dat mie si familiei mele. Nu stiu cum sa le multumesc pentru grabnicul ajutor primit de la Sfantul Efrem si Sfantul Nectarie in rezolvarea tuturor problemelor familiei mele (boala, neintelegeri, datorii, ajutor la locul de munca).

Multumesc din suflet Sfantului Efrem pentru grabnicul ajutor acordat, Maicii Domnului, Sfantuli Nectarie si tuturor Sfintilor si Bunului Dumnezeu pentru grabnicul ajutor acordat.
Am reusit sa ajung si la Manastirea Radu-Voda din Bucuresti, unde se gasesc moastele Sfintilor mei iubiti Nectarie si Efrem cel Nou, ocazie cu care am reusit sa ma inchin si sa ma rog Sfintilor multumindu-le totodata pentru grabnicul lor ajutor simtind o liniste sufleteasca nemaintalnita pana atunci.

Ori de acte ori am o problema de sanatate folosesc ulei sfintit din candela Sfintilor, si de fiecare data am primit grabnic ajutor. Am inceput sa povestesc si prietenilor, cunoscutilor despre grabnicul ajutor primit de la Sfantul Nectarie si Sfantului Efem cel Nou, in problemele numeroase cu care m-am confruntat zilnic, si unii dintre ei mi-au marturisit cum au simtit si ei grabnic ajutor din partea Sfintilor.

De cand i-am cunoscut pe Sfintii mei iubiti, au devenit prietenii mei, motiv pentru care zilnic ma rog acestora sa ma ajute, iar de fiecare data simt ajutorul lor. Este nemaipomenit faptul, prin intermediul Maicii Domnului si al Sfintilor, rugaciunile familei mele ajung sa fie auzite de Bunul Dumnezeu.

Rugati-va Maicii Domunului, Sfantului Efrem, Sfantului Nectarie, Maicii Parascheva si tuturor Sfiintilor in orice problema veti avea, cu credinta si cu dragoste rugandu-l pe Bunul Dumnezeu sa va ajute in toate problemele. Doamne ajuta!