Elisa: Mulțumim Sfântul nostru drag, te iubim, voi mai reveni si cu alte minuni săvârșite de Sfântul Efrem Cel nou pentru ca am mai avut parte de ele.

Vreau sa mulțumesc si sa vă marturisesc una din cele mai frumoase minuni pe care Sfantul Efrem cel Nou le-a săvârșit pentru noi si anume. În urmă cu trei ani am trecut prin tragedia vieții, ne-am pierdut fetița cu doar câteva ore înainte de naștere, eram pierduți total, eu nu mă mai regăseam ca femeie, ca om. Eram deznădăjduită, până când într-o seară primesc un telefon de la o rudă ce imi spune așa: ,,Draga mea te-am visat alături de Sfântul Efrem și mi-a transmis să-ți spun ca nu esti singură si roagă-te Sfantului” .

La doua săptămâni după ce incepusem sa citesc acatistul Sfantul Efrem cel Nou am aflat ca eram însărcinată (ceea ce nu programasem, ba chiar eram speriata si nu prea mai voiam) insa spre finalul sarcinii am aflat de un streptococ care la nastere daca se transmitea bebelusului putea ramane cu probleme.

M-am rugat Sfantului si i-am promis ca daca ma va ajuta si de data aceasta si voi naste bebelusul sanatos va purta numele Efrem iar ruga mi-a fost ascultată si am nascut un baietel perfect sănătos, fara probleme de nici un fel (op cezariana pentru a doua oara) menționez ca imi era foarte teama si de inca o operatie cezariana, dar cu rugaciune catre Sfantul nostru minunat, Domnul Dumnezeu si Maica Domnului am fost perfect sanatosi atat micuțul cât si eu mămica lui !

Ne-a umplut golul din inimi acest mic si minunat Efrem al nostru ! Mulțumim Sfântul nostru drag, te iubim, voi mai reveni si cu alte minuni săvârșite de Sfântul Efrem Cel nou pentru ca am mai avut parte de ele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *