Elena: As vrea sa dau si eu marturie despre minunile si ajutorul Sfantului Efrem si al Sfantului Nectarie.

Μa numesc Elena si as vrea sa dau si eu marturie despre minunile si ajutorul Sfantului Efrem si al Sfantului Nectarie. Prima data am auzit despre Sfantul Efrem de la sora mea care se chinuia sa ramana însarcinata si nu reusea asa ca a primit cadou de la o cunostinta o rugaciune a Sfantului si a inceput sa citeasca rugaciunea si dupa sase saptamani a ramas insarcinata.

Cat despre mine, am primit cartea cu viata Sfantului de la duhovnicul meu data fiind situatia ca ma aflam intr-o perioada a vietii foarte dificila sufeream de depresie, nu aveam un loc de munca si ajunsesem sa ma simnt atat de rau ca abia ma mai ridicam din pat. Am citit acatistul Sfantului 40 de zile si starea mea a inceput sa se imbunatateasca considerabil apoi am inceput sa citesc rugaciuni ale Sfantului pentru gasirea unui loc de munca si a unei case pentru ca in momentul respectiv stateam la cineva.

Tin sa precizez ca dupa trei luni de rugaciuni Sfantul m-a ajutat sa am un loc de munca stabil si cu contract definitiv cand nici nu mai speram. Dupa alte cateva luni am reusit sa-mi gasesc si o casa cu ajutorul Sfantului pe care l-am simtit in permanenta langa mine si care m-a ajutat de fiecare data cand l-am chemat.

Multumesc Sfinte Efrem si te slavesc in toata viata mea amin, si multumim bunului Dumnezeu ca n-i te-a dat sa ne pazesti si sa ne ajuti la greu! Acum as vrea sa va povestesc si despre minunea pe care a facut-o Sfantului Nectarie cu nepotica mea care avea cateva luni si incepuse sa faca niste crize de nici macar doctorii nu stiau ce are. Lesina din senin si nu isi dadea nimeni seama ce are toti eram disperati si nu stiam in ce parte sa o luam.

Asa ca intr-o seara am citit acatistul Sfantului Nectarie si l-am rugat cu lacrimi fierbinti sa o vindece si tin sa precizez ca din clipa respectiva crizele au incetat si nu au mai revenit niciodata. Slava bunului Dumnezeu si tuturor sfintilor sai ce ne protejeaza neincetat!