Elena: Va doresc o seara cu multa sanatate si bucurii.

Buna seara, numele meu este Elena Minola si vreau sa va spun ce minuni au facut Sfintii mei dragi cu mine si cu mama mea de asemenea, Sfantul Nectarie si Sfantul Efrem cel Nou.

In primul rand Sfantul Nectare, a reusit sa ma vindece de o eczema care imi aparuse pe maini din cauza frigului, in special iarna si cred ca era si din cauza detregentilor pe care ii foloseam cand ma spalam pe maini. Recunosc ca prima data am folosit un unguent prescris de o doamna doctor dermatolog, care a fost foarte bun si m-a ajutat dar in iarna anul trecut cand am inceput facultatea, mi-a reaparut aceea eczema dar de data aceasta nu pe ambele maini ci doar la o singura mana, mana stanga si imi creea o stare de disconfort ,prurit, usturimi, vreau sa va spun ca dupa ce am mers de vreo cateva ori la manastirea Radu-Voda din Bucuresti la moastele Sfintilor Nectarie si Efrem cel Nou si in special dupa ce mi-am uns cu mir de la Sfantul Nectarie , la vreo cateva zile mi-a trecut .

O alta minune pe care au facut Sfintii cu mine este la slujba de Sfanta Liturghie cand totdeauna inainte de a se termina slujba si pana sa se zica tatal nostru, incepe sa ma doara piciorul drept, in dreptul genunchiului, la fel dupa ce m-am dus la moastele sfintilor, mi-a trecut. Tot asa o alta minune pe care a facut-o Sfantul Efrem cel Nou este cu mama mea, care renuntase la un servici anterior si a reusit imediat sa o accepte la altul. Iar o alta minune pe care a mai facut-o Sfantul Efrem cel Nou cu mine este cu o durere de masea , aceasta aparand inainte de pandemie care nu-mi dadea pace si de care ma temeam ca nu o sa pot ajuge la slujba de sfanta liturghie a doua zi, cu o seara inainte in noaptea de sambata spre duminica am crezut ca nu-mi mai revin din cauza acelei dureri de masele.

Am luat antiinflamator, am mai luat o solutie care amortea locul daca dadeai cu un tampon de vata in locul durerii, pana cand intr-adevar spre dimineata pana sa ma duc Biserica mi-a trecut, asta rugandu-ma sfantului meu drag si evident mi-a trecut. Deci dragilor daca aveti credinta si rabdare in Bunul Dumnezeu, in Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu de asemenea si in Sfintii Nectarie si Sfantul Efrem cel Nou negresit va vor ajuta.Va doresc o seara cu multa sanatate si bucurii”