Elena: Povestea mea e una care a inceput intr-un moment de rascruce in viata mea si a familiei mele.

Povestea mea e una care a inceput intr-un moment de rascruce in viata mea si a familiei mele. In urma cu aproape 4 ani au inceput probleme de sanatate si mai ales cu depresie ale fiintei celei mai dragi unica noastra fiica.E mult de povestit cat am stat prin spitale si cu cati medici am luat legatura, in ce masura ne-a ajutat nu stiu sa va spun dar in marea mea deznadejdie de mama care simteam la randu-mi ca nu mai am pt.ce trai am aflat din intamplare despre SFANTUL EFREM CEL NOU.

Cineva a zis ca nu am nimic de pierdut sa citesc acatistul SFANTULUI 40 de zi le si in ziua 41 paraclisul pentru multumire.
Doresc sa va spun ca eu merg de cate ori pot la biserica si ma rog neancetat la BUNUL DUMNEZEU,LA MANTUITORUL NOSTRU SI LA MAICUTA DOMNULUI, insa ajungi uneori sa-ti pierzi credinta si sa crezi ca nimic bun nu se va mai intampla.

Minunea sa intamplat nu dintr-o data ci treptat treptat cu multa rugaciune si speranta in suflet sa astazi va spun ca fata mea are o slujba frumoasa, un sot iubitor si il iubest cu toata fiinta ei pe SFANTUL EFREM CEL NOU. Rugati-va si aveti credinta ca intradevar e grabnic ajutator intru toate necazurile si nevoile.

Pentru cine are credinta si trece prin momente grele cu cineva drag din familie sa ma contacteze pe adesa de maill elena_costache_41@yahoo.com si il pot ajuta cu mir de la moastele SF.EFREM DIN NEA MAKRI.

Inca o minune este si aceasta,pentru ca fiica mea si-a dorit foarte mult sa ajunga acolo sa-i multumeasca SFANTULUI.DOAME AJUTA SI SFINTE PARINTE EFREM ROGA-TE NEINCETAT PT.NOI ROBII TAI.AMIN

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *