Elena: Mulțumesc Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, Sfântului Efrem cel Nou și Sfântului Mina. In luna iulie mi-a fost furat portofelul din ghiozdan.

Mulțumesc Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, Sfântului Efrem cel Nou și Sfântului Mina. In luna iulie mi-a fost furat portofelul din ghiozdan. Am constatat dispariția lui când am ajuns în fata blocului când voiam să-mi scot cheile pt a intra în bloc. Ghiozdanul era deschis, restul lucrurilor erau,dar portofelul, nu. M-am panicat, gândul meu era numai la acte și carduri. Am urcat în casă, cu gândul ca poate îl uitasem acasă, am sunat-o pe prietena la care fusesem sa vad dacă l-am uitat la ea, dar nimic.
Atunci m-am întors pe drumul pe care l-am parcurs, cu gândul ca îl voi găsi și rugându-mă la toți Sfinții și lui Dumnezeu. La jumătatea drumului ma întâlnesc cu un vecin, care m-a întrebat ce fac. I-am zis ca mi-a fost furat portofelul și ca trag speranța că încă il mai găsesc. Vecinul, a mers cu mine în căutarea portofelului, cu speranța că o să-l găsesc (aruncat pe trotuar,prin grădini.. etc). Mare a fost minunea ca l-am găsit aruncat pe un trotuar lângă niște tomberoane de gunoi.
Banii nu mai erau,(asta nu contează, era o sumă mică), dar în rest aveam tot: actele, cardurile, iconițele cu mai mulți sfinți și altele..Ii mulțumesc, Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, Sfântului Părinte Efrem cel Nou și Sfântului Mina. Rugați-vă neîncetat Sfântului Efrem cel Nou și o sa vedeți ca ajutorul Lui vine neîncetat.