Elena: Am fost atât de mult ajutată de acești Sfinți ca infinite îmi sunt minunile.

Δe foarte mult timp am vrut să scriu pe acest grup minunat ce este dedicat Sfαntului Efrem si in sfarsit a venit momentul să o fac. As avea atâtea minuni de ce au fost făpturi de Sfantului Efrem, Sfantului Nectarie (doi dintre sfintii carora le cer cat mai des ajutorul si de fiecare dată mi-au fost alaturi), dar asta nu inseamănă ca de toti ceilalti Sfinti ci si de ajutorul lor am uitat.

De fiecare dată, cand mă gândesc la Dumnezeu, nu ezit să nu multumesc la toată Împărăția Cerurilor pentru ca, chiar dacă nu cerem ajutorul sau nu ne rugam la un Sfant anume, cunoscut de noi sau nu, stiu ca ei se roagă neîncetat pentru fiecare din noi.

Mulțumesc Doamne, multumesc Sfantului Efrem, Sfantului Nectarie, Preasfanta Născătoare de Dumnezeu pentru toate minunile din viata mea. Sfantului Efrem si Sfantului Nectarie, stiu cât de mult vă rugați pentru mine, atunci când va cer ceva si varsati atata bunătate asupra mea, MULTE MUNUNI A-ȚI FACUT IN VIATA MEA si nu stiu cum v-as putea multumi îndeajuns.

Mă rog la voi si la bunul Dumnezeu să îmi intariti credința si să îmi rămâneți aproape pe tot parcursul vieții. Oameni dragi, credeți cu toată tăria voastră în Dumnezeu, în Sfintii si in minunile lor, ca atunci cand ne rugam cu inima nu întârzie să apară. Am fost atât de mult ajutată de acești Sfinți ca infinite îmi sunt minunile.