Elena: As vrea sa zic si eu o intamplare cum m-a ajutat Sfantuletul meu drag.

Doamne ajuta, as vrea sa zic si eu o intamplare cum m-a ajutat Sfantuletul meu drag, care de cand l-am descoperit nu incetez ai face acatistul, si a ma ruga pentru copiii mei si pentru multe altele. Deci, eram odata la mama unde ne-am adunat 8 frati, si inca altii, si venind noaptea ne-am culcat fiecare pe unde am gasit loc, caci se intelege ca nu puteam avea loc in paturi toti, eu m-am culcat jos pe o saltea, dar m-am trezit la un moment dat cu groaznice dureri de cap si cu senzatii de voma, de am zis ca voi muri, fiind o persoana care nu vomit decat 1 la 10 ani, si atunci as fi vrut dar nu s-a intamplat ,asa ca ieseam afara la fiecare jumatate de ora dar, nimic, imi asteptam moartea sau minunea, nu stiu cum de nu m-am gandit deloc la Sfantul meu, era 4 dimineata cand mi l-am amintit, asa ca m-am rugat din toata inima mea cu toata credinta mea, ca ma va ajuta…si minunea s-a intamplat in doar 20 minute nu mai aveam nimic, dar nimic, am multumit Sfântului Efrem cu lacrimi ,de bunatatea lui cea mare, trebuia doar sa-i cer.

Altădată mi s-a intamplat ca ma durea omoplatul stang, am facut un cui, cum se zice de la un curent, nu stiam ce sa mai fac de durere am luat 2 feluri de pastile dar nimic, si plimbandu-ma prin casa mi-am aruncat ochii la candela care ardea sub icoana bunului meu Sfant, m-am uns cu ulei asa cum am putut eu, ca nu prea ajungeam, si credeti, ori nu, dar mi-a trecut imediat si multe feluri de ajutor primesc de la Sfantul meu cel multmilostiv.

Nu stiu cum si in ce fel sa-i mai multumesc pentru marea sa bunatate, si-i rog si pe altii sa aiba nadejde in Dumnezeu, si in Sfintii Sai multmilostivi. Măicuța Domnului sa ne acopere cu Sfântul Sau Acoperemant. Doamne ajuta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *