E: As vrea sa-mi impartasesc si eu bucuria ce am avuto azi.

Cu doamne ajuta la toata lumea. As vrea sa-mi impartasesc si eu bucuria ce am avuto azi. Acum o saptamina am terminat de citit cele 40 de zile a acatistului Sfintului Efrem cel Nou. M-am rugat pentru sot sa-l vindece de patima la tot ceea ce aduce lacrimi in familie si sa avem o familie fericita si sa-mi dea rabdare pentru a putea trece cu bine tota nevoile ce le ducem zi cu zi.

Intre timp am tinut postul sfintei Marii, m-am spovedit, impartasit, dar imi parea ca schimbarile nu mai vin, tot de pe zi ce trece parca veneau mai multe probleme…ma temeam sa sa nu cad in deznadejde. Ma staruiam sa citesc seara la 10-11 noapte acatistul, caci am mai scris un email la o biserica din Romania unde se afla papucul Sfintului Efrem si spre minunea mea am primit foarte repede raspuns.

De la un duhovnic pe numele Mihail care nici nu-l stiu, sa-i dea Dumnezeu sanatate, care mi-a zis atit in email foarte scurt, roaga-te cu mine dupa 10 seara citind acatistu Sfintului timp de 40 de zile si vei vedea minunea.

Si dupa cum spuneam ca imi parea ca nu vad schimbari deschid in una din zilele trecute Facebook-il si dau de minunea doamnei care spunea ca s-a rugat Srintului pentru fiul ei de 30 de ani sa il vindece de toata patima, zic la sigur este un semn de la Sfintul ca trebuie sa mai am rabdare..

Intre timp saptamina asta par sa se limpezeasca problemele in familie, sotul pare sa fie schimbat radical, la ceea ce cred si ma rog sa fie asa, azi noapte a avut o durere insuportabila de maseaua la care era ora 2 noaptea cind a putut adormi putin m-am rugat pentru el Sfantului Efrem si i-am dat cu ulei de la Sfintul Nectarie trimis de Luminalina. Cu parere de rau ulei de la Sfantul Efrem nu am si nici icoana nu aveam si pina la moment durerile nu au revenit.

In biserica noastra nu aveau icoane ale Sfantului Efrem si Nectarie sa le pot procura, azi m-am dus la Sfinta Liturghie si n-am mai intrebat de aceste icoane caci imi parea ca am sa-mi zica ca sunt nebuna sa intreb intotdeauna stiind ca nu au.

Dar in timpul liturghiei cind se spunea cuvintele ” Sa-i multumim domnului pentru toate..” mi s-a intors privirea unde se vind icoane si spre bucuria mea il vad pe Sfintul Efrem cel nou pe icoana. Imi parea ca nu-i adevarat. S-a terminat liturghia, ma apropii sa o cumpar si alta bucurie cartea cu Minunile Sfintului Nectarie. Ce poate fi mai frumos decit bucuria si semnele sfintilor ca sunt cu noi si ca sfintii lucreaza intre ei numai sa avem rabdare si credinta ca sunt cu noi!