Any: Doresc sa marturisesc si eu ultimele minuni facute cu mine de Sfantul Mare Mucenic Efrem, crotitorul meu si sfantul inimii mele.

Doresc sa marturisesc si eu ultimele minuni facute cu mine de Sfantul Mare Mucenic Efrem, crotitorul meu si sfantul inimii mele.  Il cunosc de acum 9 ani cind am fost in Grecia si am ajuns la racla lui unde m-am inchinat, nestiind la vremea aceea cit de mult ma va ajutat. Minunile pe care le-am avut le-am marturisit prin viu grai dar si le-am publicat.

Dar sa va spun minunea care pentru mine a fost o mare incercare !

Cand a inceput pandemia m-am imbolnavit si urgent am fost internata in spital unde am avut o interventie si mi s-a luat biopsie. Totodata am facut si analize la singe. Cand am iesit, docctorul respectiva mi-a spus ca analizele de la ficat sunt triple si urgent sa ma duc sa-mi fac investigatii ca nu-i de gluma !  M-am speriat foarte tare, mai ales ca asteptam si rezultatul biopsiei, am inceput sa citesc paraclisul Sfantul Efrem cu o luminare aprinsa in cinstea lui.  La 22 zile de rugaciune si lacrimi, am primit rezultatul de la biopsie BUN .Tin sa spun ca pentru ficat nu m-am dus nicaieri ca deja era nebunie cu pandemia si mi-am pus nadejdie in rugaciune Maicutei Domnului si Sfantul Efrem ca ma va mijloci la Domnul Iisus Hristos si am inceput sa tin un regim strict si m-am uns cu ulei de la Sfantul Efrem de la candela lui din Grecia si am facut o cura cu ceai din lemn galben (aici tot Sfantul mi-a aratat sa beau acest ceai.)

Dupa doua luni astazi am luat rezultatele de la singe si ficatul meu este NOU . Nu am cuvinte de multumire si sint vesnic recunoscatoare pentru toate minunile facute cu mine pacatoasa !   Bucura-te Mare Mucenice Efrem,noule facator de minuni ! Te iubesc mult si iti sarut picioarele caci nu sint vrednica sa-ti sarut mina . Mii de multumiri atit lui Dumnezeu, Maicutei Domnului cit si Sfantului Efrem care nu exista sa nu ai un raspuns de la el. Rugati-va chiar si cu cuvintele voastre din suflet si veti vedea minune!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *