Doamne ajuta! Amin

Doamne ajuta! Pacatoasa de mine vreau sa marturisesc în întârziere o mare Minune care Dumnezeu, Iisus Hristos, Maica Domnului, Sfantul Efrem, Sfantul Nectarie, Sfantul Gherasim Kefalonitul, Sfantul Mina, Sfantul Nicolae, Sfantul Spiridon, Sf arhangheli Mihail și Gavriil, îngerului Păzitor și sa ma ierte vreun sfant dacă am uitat sa îl pomenesc.

Eram insarcinata in 33 de saptamani și 1 zi adică 8 luni jumate și mi se rupe apa și eram atât de speriata încât simțeam ca îmi fuge pământul de sub picioare. Dar Dumnezeu, Maica Domnului, Sfântul Efrem si toți ceilalți sfinti nu m-au lăsat deoarece eu nu aveam contracții sa inasc. Ajunsa la spital m-au consulatta m-au internat spunându-mi sa nu manac nimic pana mâine sa vada cum e starea mea și sa vadă dacă îmi vor face cezariana sau nu. Nu îmi ramasesw altceva decât sa ma rog și sa plâng, asa am și făcut rugaciuni acatiste paraclise ,psaltirea maicii Domnului a lui Sfantului David. Asa am ajuns sa pot duce sarcina încă doua săptămâni și am ajuns la 35 de spatamni și o zi pana și doctori zi de zi la vizita se mirau ca îmi ieșeau analizele bune și ca eu nu am contracții și asta datorita Rugăciunilor ca să nu mai zic toată noaptea luam Sfanta aghiazma ori de câte ori ma ridicam din pat, ma ridicam des deoarece mie îmi curgea încontinuu lichid și doctori la ecografie timide doua săptămâni se mirau ca, cu toate ca mie îmi curgea lichid copilul il producea și nu singur împreună cu Sfântul Efrem și toate puterile ceresti.

Au spus chiar ei 5 la numar medici ca ei asa ceva nu au mai văzut sa pot suporta atata timp fără infecții fără contracții o sarcina cu un sac rupt și pierdere încontinuu de lichid fără nici un fel de infecții și complicații, Dumnezeu, Maica Domnul, Sfantul Efrem si toate puterile ceresti nu m-au lăsat. S-a nacust un copil sănătos cu kg mult peste ceeia ce au zis ei la ecograf si statisticile lor. Știti cum Lucrează Sf antul Efrem totul asa cum el a vrut.

.și nu intamplator m-am lăsat și de un păcat stant în spital internată, care îl făceam zilnic când eram acasă și eu am promis ca daca voi ieși cu copilul sănătos din spital eu nu voi mai face acel pacat.Deci știința medicilor încă odată Sfântul Efrem a demonstrat ca ceeia ce e imposibil la medici e posibil la Dumnezeu și la Sfjnti..rugați-vă și sa nu treacă ziua fără rugăciune. DOAMNE IARTA-MA PE MINE PACATOASA.Ps copilul se numește Marco Efrem asa am decis de la căsătorie acum 3 ani dacă vom mai avea un copil ca Sfântul il.vom numi.Doamne ajuta și multa rugaviune ca la Dumnzeu si la Sfinti nu ve-ti rămâne pierduți niciodată. AMIN