AM: Din minunile Sfantul Mare Mucenic Efrem cel Nou.

Din minunile Sfantul Mare Mucenic Efrem cel Nou. Anul acesta, de ziua lui (5 mai 2023) Sfantul Mare Mucenic Efrem cel Nou ne-a făcut nouă, păcătoșilor, un cadou! Fiul meu cel mare a luat examenul auto. Din a doua încercare. Va dați seama că m am rugat din inimă Sfantul Mare Mucenic Efrem cel Nou pentru băiatul meu. Nu a fost sa l ia de prima dată, toate cu voia Domnului, dar când am realizat că a fost programat chiar de ziua sfantului, nu mi a venit să cred!
 
Ne-a ajutat Sfantul Efrem în foarte multe ocazii. M-a ajutat și într-o problema legata de serviciu, ba chiar l-am rugat acum 1 săptămână să mă ajute sa nu mi vină rău în mașină, deoarece eram pe un drum cu serpentine. Și l am rugat: „Condu tu, Sfinte Mare Mucenic Efrem, în locul soțului meu, ajută-mă să nu mi fie rău!” Și așa a fost, nu mi s a făcut rău.
 
Slavă Ție, Sfinte Mare Mucenic Efrem cel Nou, Noule Făcător de Minuni! Cuvintele sunt prea mici și puține pentru a exprima recunoștința pentru ajutorul pe care ni l oferă! AM, București
05.05.2023