Diana:Ma numesc Diana si as vrea sa marturisesc o alta minune in viata mea.

Ma numesc Diana si as vrea sa marturisesc o alta minune in viata mea. In primul rand, as vrea sa imi cer iertare Sfantului ca am intarziat cu aceasta relatare, I-am promis ca o voi face si m-am luat cu altceva, cum se intampla deobicei. Am inceput sa citesc Acatistul Sfantului Efrem cel Nou ai a Sfantului Nectarie din septembrie, 40 de zile.

In tot acest timp, ma rugam sa am vindece de niste stari pe care le am de ceva timp. Terminasem facultatea si nu mai aveam nimic de bifat. Doar un loc de munca. Eram foarte extenuata si am decis sa Iau o pauza pana ma angajez. Vroiam si nu vroiam sa stau acasa, Eu obisnuita fiind mereu sa am ceva de facut. Ma rugam sa ma ajute In acele stari si cumva, in mintea mea, fara sa rostesc, ma gandeam ca El stie mai bine ce e bine pt mine si daca vrea, sa imi gasesc un loc de munca potrivit mie.

Vreua sa va marturisesc, ca intr-o zi, primesc un mesaj de la o prietena cu care vorbesc mai rar si care imi spune ca are un client care cauta sa isi angajeze un avocat pentru firma lui. Si m a recomandat pe mine. Mi-a zis sa incerc. Am trimis un mail si am fost chemata la interviu cu toate ca eu nu sunt inca avocat, Doar asistent de avocat. Am trecut interviul si m-au angajat cu toate ca ei cautau. Nici nu imi imaginam ca va fi asa de repede!
Acum lucrez de 3 saptamani acolo, imi place, e greu la inceput insa stiu ca Sfantul Efrem si Sfantului Nectarie sunt cu mine.

De fiecare data cand mi-e greu, strig catre ei si ma va Multumesc din suflet Sfinte Efrem cel Nou, Maica Domnului Hrisoleontisa, Sfantul Nectarie!