Diana si Radu: Astazi de ziua Sfantului meu drag vreau sa ii multumesc ca a venit in viata noastra..

Astazi de ziua Sfantului meu drag vreau sa ii multumesc ca a venit in viata noastra, pentru ca se roaga pentru noi in fiecare zi si ne asculta toate rugaciunile. Mereu ne este grabnic ajutator si folositor indiferent de ce il rugam.

Sfantul Efrem a venit in viata noastra in cele mai mari incercari, l-am cunoscut prin intermediul d-nei Claudia Ciobanu caruia ii multumesc. Acum un an in urma unui diagnostic de cancer la san am crezut ca viata noastra s-a terminat. Dar de fapt viata noastra abia avea sa inceapa cu Sfantul nostru drag alaturi. Impreuna cu el am trecut cu bine peste toate tratamentele si operatiile si de atunci toate rugaciunile noastre se indrepta cartre Sf Efrem si catre Maicuta Domnului, marea noastra ocrotitoare.

La controlul de trei luni dupa chimioterapie medicii au vazut ceva suspect la plamanul drept si a trebuit sa repet analizele dupa doua luni sa vada daca este un nou cancer sau nu. M-am rugat mult la Maicuta Domnului si la Sfantul Efrem si am primit raspuns bun la al doilea control.

Sunt sanatoasa! Slava lui Dumnezeu!

Acum o luna am trecut printr-un grav accident de circulatie, din care in mod miraculos, atat eu cat si sotul meu am iesit fara nici o zgarietura cu toate ca masina este total distrusa. Tot Sfantul Efrem si Maicuta Domnului ne-au ocrotit. Chiar inainte sa ne urcam in masina am simtit nevoia sa citesc o rugaciune catre Sf. Efrem, apoi am inteles de ce…

Sfantul nostru drag si Maicuta Domnului iar ne-au ocrotit! Ieri sotul meu nu isi gasea actele. Le cautam deja de jumatate de ora. M-am rugat Sfantului Efrem si a doua oara cand s-a uitat in masina le-a gasit pe bord chiar in fata ochilor.
Multumim din tot sufletul Sfantului Efrem cel Nou si Maicutei Domnului si Domnului nostru Isus Hristos pentru tot ajutorul, binecuvantare si iertare de pacate! Amin!