Diana: Am sa va povestesc cum a aparut Sfantul Efrem si cum mi-a salvat copilasul.

Buna ziua! Multumesc Domnului ca ne-a dat asemena Sfinti. Am sa va povestesc cum a aparut Sfantul Efrem si cum mi-a salvat copilasul. Sunt o tanara mamica de 26 de ani, in noiembie pe 21.2017 am adus pe lume minunea mea, Daria. Perfect sanatoasa, cat si in viata intrauterina. La 16 zile, pe 7 decembrie, am ajuns la urgente din cateva simptome care le vedeam anormale. Dupa maxim 1 ora, mi se spunea ca acest copil va muri, ca este in stare grava (foarte tulburata si regret ca nu am avut pe deplin incredere in Dumnezeu ca nu ma va lasa si nu imi va lua copilul, desi strigam, plangeam si il imploram sa mi-o lase).

Dupa multe ore, ni sa acordat un transfer, dar din cauza diagnosticului pus gresit de catre medicii din Galati, am ajuns la Iasi. Aici i sa pus diagnosticul de multiple malformatii la inima si tot aici, datorita mamei mele, a aparut Sfantul si doctorul nostru in viata noastra.De atunci stiind ca toti erau langa mine, dar CEVA ma linistea, dar si starea fetitei mele incet incet se ameliora.

Dupa 3 saptamani, cred ca nu intamplator pe 3 ianuarie am fost transferati la Targu Mures si tot atunci a avut loc prima operatie de coarctatie de aorta.

Avand si citind acatistul Sfantului meu iubit, dupa maxim 2 ore au iesit doctorii spunand ca operatia a fost un succes, desi in sinea mea simteam o liniste deplina. Dupa 2 saptamani starea ei se agravase si au fost nevoiti sa se intervina pentru a 2 problema de data aceasta pe cord deschis pentru inchiderea ,,gaurilor,, pentru DSV si DSA. Aceasta operatie fiind fatala pentru ea ca era foarte slabita si obosita si riscul era decesul.

Si la cea dea 2 operatie Sfantul nu ne-a lasat, a fost langa ea, sunt sigura (linistea mea sufletasca imi spunea ca va fi bine) a trecut cu bine . Dupa 1 saptamana ne-a transferat la salon si dupa inca o saptamana ne-au externat. Suntem bine, suntem acasa si fara medicamente pentru inima, doar un suplimnet pentru anemie. De atunci e langa noi in orice secunda din zi si din noapte. Imi ajuta copilul, creste, recupera vazand cu ochii, spre surprinderea si mirarea doctorilor. Crede-ti oameni dragi, rugati-va neincetat si nu ve-ti ramane neajutorati. Multumesc Doamne. Multumesc Sfinte Efrem ca ai aparut in viata mea, a familiei mele. Imi cer scuze pentru micile greseli, acum scriind retraiesc acele groaznice momente. Doamne ajuta si ajuta Sfinte Efrem pe toti oamenii in grelele cumpene ale vietii . O zi buna.