Diana: Ma numesc Diana Maria, am 37 de ani si va scriu cu foarte mare bucurie si recunostinta fata de Domnul Iisus Hristos, Maicuta Domnului si Sfantul Efrem cel Nou.

Buna ziua. Ma numesc Diana Maria, am 37 de ani si va scriu cu foarte mare bucurie si recunostinta fata de Domnul Iisus Hristos, Maicuta Domnului si Sfantul Efrem cel Nou. Am primit iertare, binecuvantare si sanatate si pentru asta vreau sa multumesc Domnului. pentru a putea intelege marea lucrare pe care Dumnezeu a facut-o cu mine imi voi incepe povestirea cu doi ani in urma. In anul 2014 in luna iulie in aceeasi zi tatal si mama mea au fost diagnosticati cu cancer la plamani. Ambii au plecat la Domnul, tata in doar 1 luna deoarece i s-a gasit cancer in tot corpul si medicii nu au mai avut ce face, iar mama 9 luni mai tarziu. Inainte cu 8 luni de moartea mamei Dumnezeu l-a adus in viata mea pe actualul meu sot Radu Mihai care locuia in Danemarca si era fratele celei mai bune prietene a mea cu care ma cunosteam de mai bine de 15 ani.

Dupa moartea mamei Dumnezeu mi-a dat gandul cel bun si am plecat din tara, m-am mutat in Danemarca cu sotul meu. Din pacate cumnata si prietena mea a plecat si ea la Domnul in mai 2016 rapusa in doar doua luni de un cancer de sange. Disperarea noastra a fost enorma cand si eu, in 8 septembrie 2016 , de Sfanta Maria am fost diagnosticata cu cancer la san, tumoare de 1,5 cm si doi ganglioni linfatici invadati. Am inteles atunci ca numai Dumnezeu a vrut sa ma salveze si m-a adus in aceasta tara civilizata care este pe locul trei in lume ca sistem medical si protectie sociala. In numai 8 zile de la diagnosticare deja eram operata si incepeam tratamentul cu citostatice.

Ne-am rugat mult la Domnul nostru Iisus Hristos si la Maicuta Domnului sa ne ierte si sa ma salveze. Totul a decurs extraordinar de bine, nu am avut efecte secundare de la citostatice, nu m-am simtit rau, Dumnezeu a fost cu mine mereu. Eram foarte optimisti pana in momentul cand am aflat ca tipul de cancer pe care il aveam este genetic, adica mostenit si se afla in corpul meu pentru totdeauna. Deasemeni medicii m-au informat ca trebuie sa renunt si la celalat san, la ovare si la dorinta de a face copii deocamdata…Am uitat sa va spun ca am 37 de ani, fara copii, in octombrie 2016 m-am casatorit cu sotul me si ne doream foarte mult o fetita. In momentul cand am primit vestea ca trebuie sa mai trec prin multe operatii si tratamente si nu se stie daca voi mai putea avea copii m-am deznadajduit foarte tare…nu mai puteam sa ma rog, plangeam toata ziua…

Atunci am vazut ca doamna Claudia Ciobanu daruieste ulei de la Sfantul Efem cel Nou si am rugat-o sa imi trimita si mie in speranta ca ma voi linisti. Mare mi-a fost mirarea cand ducandu-ma la biserica in duminica urmatoare am primit de la duhovnicul meu fara sa ii cer o sticluta plina cu ulei de la candela Sfantului si Braul Maicii Domnului. Vazand ca Sfantul Efrem a venit la mine prin intermediul duhovnicului meu imediat ce mi-am dorit sa am ulei de la candela Lui am inceput imediat sa ii citesc vita si minunile, sa ma rog si sa ma ung cu ulei. M-am linistit imediat, in sufletul meu a aparut iar speranta si increderea ca Dumnezeu este cu mine. In seara cand m-am rugat prima data la Sfantul Efrem mi-a poruncit in gand sa ma trezesc in fiecare noapte la ora 12, sa aprind candela, sa ma rog si sa ma ung cu ulei. Mi-am pus alarma sa sune si ca un facut in prima noapte nu am auzit-o, sotul meu spunandu-mi ca am vorbit cu el ca si cum as fi fost treaza dar nu i-am spus de ce am pus ceasul sa sune si am adormit la loc. M-am trezit o ora mai tarziu mirata ca nu a sunat alarma si am aprins candela. In urmatoarele nopti am asteptat miezul noptii, am aprins candela, m-am rugat, m-am uns cu ulei si apoi m-am culcat.

Nu imi aduc aminte sa fi vazut chipul Sfantului in vis dar stiu ca dupa trei zile m-am trezit dimineata cu gandul ca Sfantul mi-a spus „nu te teme vei ajunge varsta mamei tale” adica 57 de ani. Domnul Dumnezeul nostru s-a indurat de mine si astazi doctorii mi-au spus ca din punctul lor de vedere sunt vindecata. Pot sa imi fac planuri pe termen lung si impreuna vom avea grija sa nu mai revina cancerul niciodata. Ii multumesc din suflet Sfantului Efrem cel Nou pentru rugaciunile lui, pentru care am primit zile de la Domnul Dumnezeul nostru! Amin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *