Denisa: Mulțumim Sfântului Efrem Cel Nou pentru toate minunile și binefacerile sale !

O bucurie nemăsurată îmi „străpunge” sufletul în aceste momente în care mărturisesc lumii minunile cu care Sfântul Efrem m-a binecuvântat . Eu am fost eleva a unui liceu teoretic din Focsani , făcând profilul matematica-informatica . Pe toată perioada liceului am întâmpinat probleme la matematica . În ultima simulare din clasa a 12 – a , care a fost prin Aprilie am obținut o nota nesatisfăcătoare pentru mine. De Sfântul Efrem știam de câțiva ani , dar cea mai strânsă legatura a mea cu Sfântul, a început după Paștele acestui an (2017) , datorită profesorului la care m-am pregătit la matematica cat și soției dumnealui. În perioada Paștelui aceștia au fost plecați în pelerinaj în Grecia , la Moaștele Sfântului Efrem cel Nou. În prima ședința de pregătire de după Sfântul Paște am primit de la soția domnului profesor o sticluța de ulei din candela Sfântului, doua icoane ( una fiind atinsa de sfintele moaște ), și o carte cu mărturii și rugăciuni de folos către Sfântul Efrem Cel Nou, „Luminatorul celor care învața sau au de trecut examene ori încercări „, spunându-mi ca Sfântul mai este numit și „Sfântul -fulger” și ca îmi va ajuta dacă ma voi ruga cu credință (datorită faptului ca întotdeauna vine în ajutorul celor care i se roagă cu credință ). Țin să menționez ca Sfântul Efrem și toți ceilalți Sfinți , mi-au fost alături , obținând o nota destul de mare la Examenul de Bacalaureat.

Tot în aceiași perioada am fost binecuvântați de Sfântul Efrem cu o alta minune . Într-o noapte când bunica mea plangea datorită durerilor îngrozitoare de picioare, neputând ajuta cu altceva, am sfătuit-o sa se unga cu uleiul de la Sfântul Efrem și imediat după ce s-a uns durerile i-au trecut , adormind înapoi liniștita .

Mulțumim Sfântului Efrem Cel Nou pentru toate minunile și binefacerile sale ! Ne rugăm Sfântului cu credință, să mijlocească pentru noi, în fața Bunului Dumnezeu și a Maicii Domnului. Amin !