Dana: Vreau si eu sa va mai povestesc o minune facuta cu mine.

Hristos a Inviat! Vreau si eu sa va mai povestesc o minune facuta cu mine (pentu familia mea) de Sfantul Efrem si nu numai! Si Sfantul Nectarie, si Maica Domnului ,dar mai ales cu voia Domnului!

Acum 3 ani a murit mama, iar in ianuarie, anul acesta si tata, ramanand in urma lor sora mea (bolnava de oligofrenie- din cauza ca mama a baut toata sarcina cu ea, ambii au fost alcoolici din pacate), pe care am luat-o la mine, nu o puteam lasa pe strazi, desi mi-a fost foarte greu toata perioada ianuarie si pana acum cateva zile (nu se poate sta cu oameni cu boala asta in casa, mai ales ca eu am o fetitta de 2 ani si 7 luni ,care era speriata de ea!), Cand dragii mei Sfinti si cei enumerati mai sus, m-au ajutat sa o institutionalizez intr-un centru special pentru cei cu probleme ca ea, desi primisem raspuns negativ de la centru!

Perioada in care spre rusinea mea am deznadajduit! Desi m-am rugat mereu ,ma rugam asa….ca sa zic ca ma rog….si uite ca in sfarsit,mi-a ascultat Dumnezeu rugaciunea,si aceea ca raspunsul sa fie pozitiv si sa putem trai si noi linistiti! Le multumesc Sfintilor,ca au mijlocit la Domnul pt mine si familia mea! Slava Domnului intru sfintii Sai!