Dana: Vreau și eu să mărturisesc minunea pe care Sfântul Efrem a făcut-o pentru fetița noastră, Ilinca!

Vreau și eu să mărturisesc minunea pe care Sfântul Efrem a făcut-o pentru fetița noastră, Ilinca! S-a născut prematur și a fost nevoie să stea în incubator pentru câteva săptămâni, timp în care a avut mai întâi probleme respiratorii și au urmat altele digestive. Ne-am rugat pe toată această perioadă Sfântului Efrem și după o lună de spitalizare, fetița a fost bine și am plecat acasă.

Dar fericirea a durat puțin, fiind prematur a fost nevoie de control oftalmic unde am aflat că are retinopatie și că trebuie supravegheată periodic. La un moment dat, deși medicul oftalmologic ne spunea că situația e sub control, că boala e în stadiul 1 si că doar necesită supraveghere, nu e nevoie de tratament, fetița a început dintr-o dată să nu mai aibă control asupra ochilor, efectiv i se încrucișau ochișorii, uneorii i se duceau de tot înspre interior, la năsuc, că-mi stătea inima în loc când vedeam cât de groaznic arăta! Am început să căutăm informații pe net despre strabism, să mergem chiar la alți medici să vedem ce se întâmplă!

Timp în care plângeam și mă rugam neîncetat la Sfântul Efrem, Sfântul Nectarie și la Maica Domnului să vină să îi îndrepte ochișorii la fetiță că a suferit prea mult și că mi s-ar rupe sufletul să o văd iar în spital, să fie nevoie să treacă prin vre-o intervenție chirurgicală sau alte tratamente chinuitoare! În fiecare seară când mă rugam, îl imploram pe Sfântul Efrem să coboare și să-și facă milă de ea și să îi îndrepte ochișorii, pentru că știu că poate, că a făcut atâtea minuni și să se îndure și de ea!!! Și minunea s-a întâmplat! Încet, încet a început să îi fugă ochișorii din ce în ce mai rar, și mai puțin, până când așa cum din senin au începu să-i fugă, tot din senin fetița vedea drept, corect și începuse să râdă când ne privea, să ne urmărească pe noi, să se uite după frățiorul mai mare, după jucării!

Am promis că dacă privirea ei va rămâne așa corectă și după 6 luni, pentru că medicii spuneau că abia după vârsta aceasta axa ochilor se aliniază și că doar atunci îi pot pune un diagnostic, voi mărturisi aici ajutorul dat de Sfinți! Fetița are acum 6 luni și jumătate și nu mai are nici o problemă la ochișori, vede drept și corect, și între timp și retinopatia s-a retras de la ambii ochișori! Îi mulțumim din suflet Sfântului Efrem și Sfântului Nectarie și Maicii Domnului pentru această mare minune! Și încurajăm pe toți cei aflați în nevoi să se roage cu credință și din suflet și sigur vor primi ajutor! Doamne ajuta la toată lumea!