Dana: Am plâns de fericire azi.

Revin cu o minune făcută de Sfinții mei dragi, Sfântul Efrem cel Nou și Sfântul Nectarie, Maica Domnului și nu în Ultimul rând, Domnul nostru Iisus Hristos.

Acum 13 ani, am lucrat intr-un domeniu care mie mi-a plăcut tare mult, dar din motive personale, a trebuit să renunț. Visam la acel domeniu și să îmi găsesc un loc de muncă pe un post asemănător inca de atunci și azi, s-a întâmplat minunea. M-am rugat sfinților mei dragi, să mă ajute cu un loc de muncă în funcție de programul fetiței mele la grădiniță și să stau în vacanțe cu ea, că nu are cine să mă ajute din păcate ba chiar am îndrăznit să îi rog să mă ajute să îmi găsesc de muncă unde voiam eu.

Am fost selectată pentru domeniul visat de mine, de atâția ani in curând, voi incepe munca , unde am visat de atâta timp! Incă nu îmi vine să cred ! Slava Domnului pentru toate, mereu face minuni cu mine deși știu că nu le merit dar iubirea Lui față de mine e mai mare decât răutatea mea și firea mea păcătoasă.

Am plâns de fericire azi. Sa va rugati neîncetat, sa sperați și să aveți credință maximă, nu veți avea de pierdut nimic, decât de câștigat. Zi binecuvântată tuturor!”