Dan:

Dumnezeu, Maica Domnului, Sfântul Efrem cel Nou, Sfântul Nectarie, Sfântul Porfirie, toți Sfinții, sfântul meu înger păzitor și sfinții îngeri m-au ajutat să meargă bine o vizită a proprietarului apartamentului în care locuiesc (erau niște defecțiuni care trebuiau reparate, aveam și inundație în bucătărie și în sufragerie pentru că se stricase conexiunea la conductă a mașinii de spălat, eram îngrijorat etc.)

În afară de rugăciunile către Dumnezeu, Maica Domnului și Sfinții menționanți mai sus, în această perioadă citesc (de obicei, zilnic) Paraclisul Sfântului Efrem și spun din când în când și rugăciuni scurte către Sfântul Efrem.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu și mulțumesc Maicii Domnului, Sfântului Efrem, Sfinților și sfinților îngeri pentru ajutor!

*Dumnezeu, Maica Domnului, Sfântul Efrem cel Nou, Sfântul Nectarie, Sfântul Porfirie, toți Sfinții, sfântul meun înger păzitor și sfinții îngeri m-au ajutat să îmi fie puse la un interviu (pentru un program de cercetare) exact întrebările pentru care studiasem răspunsul.

De asemenea, au ajutat-o pe mama să treacă cu bine peste căldurile recente care au fost în România (în iulie 2023). Îi mulțumesc lui Dumnezeu și mulțumesc Maicii Domnului, Sfântului Efrem, Sfinților și sfinților îngeri pentru ajutor!