Dan: Trăiesc în Marea Britanie și de obicei rezervările la doctor

Trăiesc în Marea Britanie și de obicei rezervările la doctor (GP) se obțin greu (nu sunt destui doctori, nici destui dentiști etc), cel puțin așa e în zona în care sunt eu – poate dura și trei săptămâni sau o lună până obții o programare la doctor. Aveam nevoie să-mi facă doctorul general (adică GP – GP-ul este un fel de echivalent pentru doctor de familie în Marea Britanie, deși nu e doctor de familie) o programare pentru raze X, pentru plămâni. De obicei, trebuie să suni dimineața la ora opt ca să vezi dacă mai este liber pentru vreo consultație în ziua respectivă. Iar la ora opt dimineața sună toată lumea la GP, și e greu să găsești rezervare la doctor pentru ziua respectivă – sunatul la opt dimineața e un fel de loterie. Singura posibilitate, în afară de sunatul la opt dimineața, este să faci rezervare înainte, și durează cam trei săptămâni sau o lună până când are loc consultația.
Dar m-am rugat în minte Sfântului Efrem cel Nou înainte de a da telefon, și asistenta mi-a spus ea singură ca are o programare liberă pentru consultația cu GP-ul chiar pentru ziua în care am sunat!
Așa că mi-am făcut programarea pentru consultația cu GP-ul, iar GP-ul mi-a făcut programarea pentru raze X pentu plămâni.
Totul a fost foarte repede, din momentul în care m-am rugat în gând. Îi mulțumesc Sfântului Efrem cel Nou pentru ajutor! Cu adevărat Sfântul Efrem este grabnic ajutător! Rugați-vă Sfântului Efrem cel Nou și spuneți lumii minunile pe care Sfântul le face!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *