Cristina: Mulțumesc din tot sufletul Sfinte

Buna ziua, numele meu este Cristina și Sfântul Efrem, nu am cuvinte de mulțumire pentru el. Datorita Domnului Hristos, Măicuței Domnului, Sfântului Bun Efrem cel Nou, Părintelui Arsenie Boca, Sfântului Nectarie și multor altor sfinți și sfinte am răzbătut în viața, am reușit să găsesc un diagnostic ( și implicit o clinică și un medic) pentru fetița mea care după cum am descoperit cu ajutorul lor avea multiple intolerante alimentare.

Sfântul Efrem mi s-a arătat în vis încă dinainte de a afla de el și o mare minune Dumnezeiască mijlocită de el și Maica Domnului este cel de al doilea puiuț al meu Costin Efrem după 10 ani distanță de fetiță. Mulțumesc din tot sufletul Sfinte.Va(Te)iubesc și îți sunt veșnic recunoscătoare!Amin!

PS. Fotografie este goblen realizat de mine in timpul sarcini și puțin după. Sfintit și pus la loc de cinste in camera puilor! Este Sfântul nostru ocrotitor, pe băiețel îl cheamă Costin de la Constantin, numele Sfântului înainte de preoție și Efrem numele după preoție. Nu ezitați a va ruga cu credință lui. Sfintele lui Moaște sunt și în București la Mănăstirea Radu Vodă langa cele ale Sfântului Nectarie! Doamne Ajuta tuturor!