Cristina: Revin cu drag pentru a va mărturisi câteva dintre minunile pe care Sfântul Efrem si Maica Domnului le-au făcut pentru noi.

Revin cu drag pentru a va mărturisi câteva dintre minunile pe care Sfântul Efrem si Maica Domnului le-au făcut pentru noi. Acum ceva timp pe soțul meu începuse să îl doară piciorul si nu mai putea merge bine. S-a dat cu unguent si degeaba,iar intr-o seara s-a dat cu ulei de la Sfântul Efrem si a doua zi nu mai avea nimic. O altă minune a fost cu cel mic…căzuse pe manuta si îl tot durea.L-am uns cu ulei si i-a trecut. Mama mea se tot simțea rău – atunci am citit acatistul Sfântului si m-am rugat si Maicutei Sfinte să o ajute si acum e mai bine.

Acum câteva zile bunicul meu era foarte rau,el are cancer la plămâni stadiul 4. M-am temut ca nu mai ajung să îl mai vad ca nu se știa cum o sa treaca peste noapte. Am citit acatistul si m-am rugat plângând să aibă grijă de el. Minunea nu a întârziat să apară. S-a odihnit chiar foarte bine si e binișor,atât cât se poate in starea lui. Sunt convinsă că voi reuși să ajung să îl mai văd.  Mulțumesc bunului Dumnezeu, Maicutei Sfinte Născătoare de Dumnezeu si prietenului meu drag , Sfântului Efrem pentru tot ajutorul dat! Acestea sunt doar o parte din minunile de care avem parte zilnic. Rugați-vă cu credinta si ajutorul nu v-a întârzia să apară!