Cristina : În vara anului 2014, am mers să fac o consultaţie şi am fost diagnosticată cu o rană pe colul uterin.

În vara anului 2014, am mers să fac o consultaţie şi am fost diagnosticată cu o rană pe colul uterin. Doctoriţa care m-a consultat m-a informat că este nevoie de o operaţie pentru a extirpa acea zonă, deoarece rana este de câţiva ani şi într-un an doi, dacă nu voi face o operaţie, risc să mă îmbolnăvesc de cancer. Când am aflat m-am aşezat pe un scaun. Simţeam că leşin… după ce mi-am mai revenit puţin, am pelcat şi când am ajuns acasă mi-am sunat soţul şi i-am spus despre boala de care sufeream. Soţul meu m-a încurajat şi mi-a propus să mergem pentru a face încă o consultaţie. În perioada aceea m-am apucat să citesc Acatistul Sfântului Efrem cel Nou, Acatistul Sfântului Nectarie şi Acatistul Acoperământului Maicii Domnului. De Sfântul Efrem cel Nou auzisem cu un an în urmă că este grabnic ajutător şi citisem viaţa şi minunile Sfântului.

Sfinţii m-au ajutat să aflu de un doctor bun din Cluj (prin părintele meu duhovnic care m-a spovedit şi a făcut câteva rugăciuni pentru mine). Am luat legătura cu acel doctor, spunându-mi că trebuie să mai aştept pentru că trebuia să plece în concediu. După ce a trecut acea perioadă de aşteptare, l-am sunat din nou şi mi-a făcut programare.

Am ajuns la doctor în a XXXX-a zi de când citeam Acatistul Sfântului Efrem cel Nou. După consultaţie şi după testul Papanicolau, am fost anunţată că nu am nico rană şi că analizele sunt bune. Când am auzit nu îmi venea să cred. Am mulţumit cu lacrimi Bunului Dumnezeu, Măicuţei Sfinte, Sfinţilor mei ocrotitori şi Sfântului Efrem cel Nou, care mă făcuseră bine.
După aproape un an, am mai făcut o consultaţie la un specialist din Craiova, care mi-a spus că nu am nicio rana, ci doar o cicatrice rămasă în urma unei răni vindecate.

Recomand tuturor celor care trec prin situaţii grele să-şi găsească un duhovnic bun la care să se spovedească şi de care să facă ascultare. Să creadă în puterea şi mila lui Dumnezeu, să ceară ajutorul Sfinţilor care ne sunt cei mai buni prieteni şi Măicuţei Sfinte care ne iubeşte mult.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *