Cristina: Am promis încă de ieri ca voi relata încă o data minunea..

Am promis încă de ieri ca voi relata încă o data minunea bunului Sfânt Ierarh Nectarie si minunatului meu Sfânt Efrem Cel Nou. De câteva luni, mama are o durere abdominala chiar in zona pancreasului, durerea fiind constanta si supărătoare. Din cate am citit pe net despre bolile pancreasului sunt foarte grave. Mama avea aceleași simptome ca si cea mai gravă boala a acestui organ. M-a cuprins o neliniște si o tristete încât nu ma puteam opri din plâns. Mi-am pus din nou nădejdea in bunii mei sfinți grabnic ajutători, rugându-i cu lacrimi fierbinți sa dăruiască mamei mele tămăduire si sa nu primim vreun diagnostic cumplit. Ieri pe 15.07.2016 am mers împreuna cu mama la o clinica pentru investigații.

Am așteptat cu sufletul la gura ca mama sa iese cu o veste buna din cabinetul doctorului si rezultatul celorlalte analize.
In tot acest timp am cerut neîncetat ajutorul minunaților si bunilor mei Sfinți. Dupa câteva minute a ieșit si mama de la ecografie spunându-mi ca toate organele sunt bine si ca nimic suspect nu este. Dupa câteva ore am luat si rezultatul analizelor la sânge,încât si acelea erau perfecte. Nu am avut cuvinte de mulțumire sfinților doctori fara de arginți: Sfântului Ierarh Nectarie, Sfântului Efrem ocrotitorul nostru, Sfantul Anton făcătorul de minuni, Sfintei Marta si tuturor sfinților care ne-au ajutat si s-au rugat pentru sănătatea mamai mele. Multumesc din suflet si Născătoarei de Dumnezeu fecioara Maria pentru rugăciunile aduse bunului sau Fiu Iisus Hristos Mântuitorul nostru.

Acesti minunați Sfinți ne-a schimbat tristetea in bucurie, lacrima in zâmbet si deznădejdea in nădejde. Doar cu ajutorul Bunului Dumnezeu si a Sfinților Săi putem avea zile senine si suflete si trupuri sănătoase. Rugati-va dragi creștini neîncetat Sfinților grabnic ajutători, iar ajutorul lor in orice necaz veți avea nu va înceta sa apăra. Bunul Dumnezeu sa ne mantuiasca pe noi păcătoși. Doamne ajuta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *