Cosmin: Doamne ajuta, multumesc si de aceasta data Sfinte Efrem.

Am avut un moment dificil la locul de munca, unde un om pe care il consideram un prieten adevarat si de incredere, acum a ajuns intr-o functie superioara de conducere, era de fapt un al om in realitate. Am muncit foarte mult in ultima perioada, incat toata viata mea se rezuma la munca si atat. In dese randuri, familia era pe oricare alt loc, dar nu pe primul. Epuizarea, salariul mic, dar si falsitatea acestui amic m-a determinat intr-o clipita sa imi dau demisia. Intreaga conducere a fost foarte surprinsa de acest fapt, si dezamagita dupa spusele lor, care pierd un om de valoare ca mine, si nu intelegeau de ce mi-am dat demisia si totusi nu mi-am spus mai devreme necazurile. Aceste necazuri si nemultumiri, trebuiau relatate direct de acest asa zis prieten al meu catre conducere, lucru care nu se intampla. Nu l-am pus intr-o situatie jenanta, atunci cand am aflat ca de fapt el nu transmitea niciodata problemele legate de salariu si de munca peste program, asa incat conducerea a fost nevoita sa imi aprobe demisia.

Mi-a fost foarte greu, deoarece cu toate astea am pus o mare pasiune, dar faptul ca nu mi-am gasit altceva de munca rapid, ma demoraliza pe zi ce trece. Dupa o perioada de aproape 3 saptamani in care eram convins ca nimic nu se va mai intampla pozitiv, m-am rugat atat eu , cat si familia mea Sfantului Efrem sa ma ajute sa ies din acest impas, si daca el crede ca mai trebuie sa raman la acest loc de munca sa faca o minune pentru mine, fiindca ceva trebuia sa se intample, fiindca Sfantul nu m-a dezamagit niciodata.

Va marturisesc cu emotie si bucurie, ca dupa 10 zile, managerul companiei a venit personal sa discute cu mine , si nu numai ca nu mi-a acceptat demisia, dar mi-a fost marit si salariul si am capatat si o alta imagine in companie. Un lucru absolut uluitor pentru un om obisnuit, dar nu si pentru cei ce cred in Sfantul Efrem, e ca managerul companiei nu a procedat nicicand in asa maniera, iar eu in acea zi puteam obtine orice doream de la el. Mare ajutor divin, Mare esti Sfinte Efrem. Rugati-va , Sfintii atat asteapta, si viata fiecaruia se va schimba in bine ! Doamne ajuta, multumesc si de aceasta data Sfinte Efrem.