Cornelia: Nu am cuvinte se mulțumire și de lauda.

As vrea sa va împărtășesc o serie de minuni care Sfântul Efrem, Maica Domnului Iisus Hristos, Sfântul Spiridon, Sfântul Mîna și toți Sfinți al care m-am rugat m-au ajutat și mi-au ascultat rugăciunea. Pe data de 3 mai 2020, am facut cununa religioasă, o cununie mică simpla, dar care mi-am dorit-o mult.

Inainte de cununie o intreb pe fetița noastră de 5 ani ce sfânt sa ne alegem si ea ne-a spus clar și sigura, aducandu-ne icoana cu sfântul Efrem. Zis și făcut alegem la cununie pe Sfântul Efrem, eram asa împăcată că a ales un îngeraș pentru noi. Si sigur alegerea unui îngeraș e cea mai bună apoi au început minunile la cateva zile, am avut o conversație cu o o prietena de a mea și a înțeles totul greșit din ca aia ce vroiam sa îi transmit și îmi părea rău asa ca imediat am inceput sa citesc acatistul Sfantului Efrem și imediat lucrurile s-au clarificat între noi.

Următoarea minune, mama si mătușa mea au glanda tiroidă și la 6 luni trebuie să facă analize sa vada cum e glanada, printre analize de glanda le-a mai dat și alte analize și îmi era teama sa nu iasa ceva rău la analize. Am citit paradisul, acatistul Sfantului Efrem și minune analizele au ieșit bune. Cu excepția problemei de glanda (Dar și glanda era retrasa).

Următoarea minune, sora mea de 19 ani s-a trezit cu un picior umflat din senin i-am facut masaj si nimic, piciorul se umfla tot mai tare, specific fara sa o fii înțepat ceva sau sa fii sucit piciorul, citesc acatistul Sfântului Efrem și imediat îmi trece prin cap ca situatia nu ar fii ok si sa meargă la medic(cineva îmi șoptise in ureche.)

Merge la medic, i se administrează antibiotic cu gentamicina și injecții in burta, specific pana sa gasim un medic cu situația coronavirus a dat-o afara și de la spitalul mare si de la alte clinici de peste tot, abia abia am gasit o doctorita care nu ia dat medicamentele pentru problema ei. In fiecare zi se umfla din ce in ce mai tare.

Dar cu rugăciuni și cu ajutorul Sfintilor i se desumfla si uite asa am aștept o săptămână și nimic iar Sfântul îmi dă in cap sa sun la telefon un alt medic. Si imi face o programare la o clinică privată. Si mai multe persoane isi dădea cu parerea ca acolo la picior ar putea fii ceva grav.  Sfântul Efrem a schimbat și data cand sa ne întoarcem în italia si a ales el cu cine sa mergem și să ne i-a bani mai puțin ca toți profitau cu coravirus si atât de mult ce o iubește le fiica noastră încât omul cu care plecam aparte ca ne-a luat mult mai puțin, pentru fetița e gratis. Apoi merg cu sora la clinica și cat am asteptat o afara ma rugam la Sfântul Efrem si la toți Sfinți sa nu fie ceva grav. Ca pierdea si locul de munca si suferea și ea mai mult si rugăciunile nu au întârziat să apară și a fost ceva nu grav care prin medicamente se rezolva.

Slava tie Sfinte Efrem și tudor Sfintilor că nu încercați a îmi asculta rugăciunile credeti ,cereți și totul e minunat și minunile există. Nu am cuvinte se mulțumire și de lauda.