Cornelia: Doamne ajuta tuturor, revin cu o noua mărturie precum ca Sfinti sunt mereu lângă noi atunci când ne așteptăm mai puțin.

Doamne ajuta tuturor, revin cu o noua mărturie precum ca Sfinti sunt mereu lângă noi atunci când ne așteptăm mai puțin. Vreau sa ii mulțumesc Dumnezeului nostru, Domnului Iisus Hristos, Maicii Domnului, Sfântul Efrem, Sfântul Necatrie, Sfântul Nicolae, Sfântul Mina, Sfântul Spiridon, Sfântul Pantelimon, Îngerul Păzitor, Sfintei Cuvioase Parascheva, Sfintei Cuvioase Filofteia, Sfântul Ioan Hozevitu, Sfântul Gherasim Kefalonitul și tuturor puterilor ceresti.
Intr-o seara ii făceam ca de obicei lavagi nasale fiului meu de 8 luni care ii si porta numele Sfântului Efrem, nu știu ce s-a întâmplat ca să înecat nu mai putea respira bine…niciodată pana atunci nu s-a întâmplat nimic de genu. Văzând ca nu își revine am fugit la icoana cea mai apropiata fiind Sfantul Nectarie am luat Sfântul ulei care l- primit din Grecia și am uns baiatul pe frunte am cerut îndată la Sfântul sa imi ajute baiatul și imediat s-a liniștit.
Slava tie Doamne, Maica Domnului si Sfinti tai care nu ma lăsați niciodata la greu pana și în seara asta i-am chemat în ajutorul sa ii mai ia din durerea de la gingii la baietel ca ii iese doi dintisori sus și nu se poate odihni de durere și asa s-a mai liniștit. Doamne ajuta si sa cereți mereu ajutorul la Dumnzeu ceeia ce e cu neputință la oameni e cu putina la Domnul. Doamne ajuta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *