Corina: La vârsta de 2 luni jumate a fetiței noastre am aflat ca are hidrocefalie.

La vârsta de 2 luni jumate a fetiței noastre am aflat ca are hidrocefalie. Va puteți imagina frica, teroarea și deznădejdea care ne-a cuprins. Am primit răspunsuri rapide din partea doctorilor, am fost programați cu celebritate la RMN și ulterior la operație. Prima operație. Am primit cu acea ocazie o carte despre viața Sfantului Efrem și Acatistul Sfântului. Cartea a rămas pe mobila, in camera fetiței noastre, timp de aproape 5 luni. Fără sa o deschid, fără sa ma uit la ea. Intre timp fetița noastră a mai fost operata a doua oară de hidrocefalie, a mai avut câteva spitalizări din cauza unei viroze și a unui rotavirus. Înainte de a pleca spre București, pentru a treia operație din cauza hidrocefaliei, am pus pur și simplu cartea Sfantului Efrem in bagaj.

Fără sa ma gândesc la acest gest, fără sa îl fi preconizat, am făcut asta. Din prima seara de spitalizare am citit acatistul, și l-am citit plângând, in rezerva de spital, 5 seri la rând, după ce adormea fetița. In ziua operației, după ce am condus-o pe cea mică in sala de operație, cu inima franta și descumpănită, am mers in Biserica din curtea spitalului. Acolo am avut partea de cel mai pur și înălțător moment.

Am găsit o icoana mare cu Sfantul Efrem. Am plâns in hohote, simteam ca am primit răspunsul. Preotul minunat de acolo mi-a vorbit, iar cuvintele și privirea sa mi-au pătruns direct in suflet. Fetița a fost bine in urma operației, iar aceea a fost ultima operație, pana in prezent. Experiența e înălțătoare pt mine. “Întâlnirea” cu Sfântul a fost atunci când sufletul mi-a fost pregătit. De atunci, citesc acatistul Sfântului Efrem și ma rog și ii mulțumesc. Ii simt prezenta in viața mea zilnic.
Nu după mult timp de la aceasta ultima operație am rămas însărcinată. In viața noastră avea sa vina încă o minune de fetița.

In ultimul trimestru de sarcina l-am visat pe Sfântul Efrem. Mi-a spus ca acest copil va fi un copil sănătos și mi-a arătat in vis ca pe fetița ar trebui sa o cheme Ștefania. Astfel ca in zi sfânta de sărbătoare, in data de 21 mai 2019 s-a născut cea de a doua fetița, Ilinca Ștefania.
Ulterior, Sfantul și-a făcut simtita prezenta in viața mea de nenumărate ori. Rugați-va Sfântului! Chemați-l și va veni!