Cora: Trebuie sa povestesc o alta minune a Sfintilor nostri buni Nectarie si Efrem cel Nou..

Trebuie sa povestesc o alta minune a Sfintilor nostri buni Nectarie si Efrem cel Nou, nu numai pentru ca trebuie sa respectam promisiunea facuta dar pentru ca cat mai multi si mai multi trebuie sa ne incredintam cu tot sufletul ajutorului si dragostei acestor Sfinti pentru noi!

Ne-am rugat, eu si mama, pentru fratele meu, care se afla departe de casa, la munca intr-o situatie grea si fara prea mari satisfactii, astepta de mult timp un raspuns din alta parte si acest raspuns nu mai venea.

Eram deznadajduiti si ne ingrijoram pentru el.

Mama, ca de fiecare data cand se roaga pentru o grija mare, a citit Acatistele Sfantului Nectarie si Sfantului Efrem cel Nou timp de 40 de zile.
Ca de fiecare data, minunea s-a intamplat. La doar noua zile dupa ce terminase acatistele fratele meu a primit chemarea pe care o astepta atat, intr un loc de munca mai bun. Acum a si ajuns si e bine si ne rugam in continuare Bunului Dumnezeu, Domnului nostru Iisus Hristos, Maicutei Domnului si Sfintilor nostri buni sa ii fie bine si sa se intoarca cu bine acasa! Nu ne ajunge o viata sa multumim dar incercam mereu sa spunem tuturor cat de mare este puterea Domnului prin Sfintii lui!”