Claudia: Vreau sa va povestesc o minune a Sfantului meu Drag, Efrem, care frizeaza imposibilul!

Vreau sa va povestesc o minune a Sfantului meu Drag, Efrem, care frizeaza imposibilul! Sunt din Bucuresti si am fost invitata la munte, la o cabana, unde ar fi urmat sa nu platesc cazarea. Avand in vedere ca doream doar putin aer curat si sa scriu, am acceptat. A fost totul ok, oamenii ok, adica nu ,,s-a luat” nimeni de mine. Sau nu la modul fizic.

Totusi, unul din oamenii de acolo avea preocupari neortodoxe, -adica umbla cu vrajitorie!

Nu am stiut!

Cand stateam la masa, a inceput cu ,,prostii”, cu ,,energii”, ca face el cine stie ce. Nu puteam pleca inapoi la Bucuresti, prima gara fiind la vreo 90 km. Trebuia sa plec tot cu ei. (Nu am stiut cu ce se ocupa, dar pot spune ca sunt o persoana slaba, ma dezechilibrez usor.)

Am mers in camera mea, de la cabana, si am citit Acatistul Sfantului Efrem, rugandu-l intens sa ma apere de tot raul si de tot ceea ce face acel vrajitor. Ei si au vazut de ale lor.

Cand am revenit in camera unde mancau,
vrajitorul (nu stia ce am citit!), s-a uitat la mine si a spus:

,,-Aaah, cu tine nu merge, nu iti pot face nimic! Te protejeaza un Sfant!”

I-am spus ca nici nu am solicitat sa ,,mi se faca” nimic, si am mers sa dorm. In noaptea aceea am avut simptome ciudate, ca de preinfarct, (bratul stang amortit, senzatia de cadere in gol), dar Sfantul meu Drag m-a pazit!
Evident ca am plecat cat am putut de repede!
(Nu am masina. A fost o ,, coincidenta”, sau o ,,randuiala”, ca in acea zi era Hramul Manastirii din apropiere, si am gasit ,,ocazie!”
Si da, suntem in secolul 21, dar inca mai exista vrajitori si vrajitorie! Sfantul Efrem m-a ferit de tot raul!