Claudia: Sfantul meu Drag, desigur ca m-a ajutat si astazi!

Sfantul meu Drag, desigur ca m-a ajutat si astazi! Si da, el conlucreaza minunat cu oamenii! Am lucrari dentare pe toata partea de sus. Nu mai am dintii mei. Si credeam ca, daca nu mai au dintii nerv, nu mai am ce sa patesc. Ieri seara, insa, m-am trezit cu o durere ingrozitoare! Am deschis FB si l-am vazut pe Sfant! Am sarutat poza si am dat cu Mir la dinte. Nu, nu a trecut durerea instant. Dar astazi, cand am ajuns la stomatolog, mi-a spus ca am doua chisturi, si am fost operata de urgenta! Faza tare e ca nu am simtit durere, cand eu lesin si de la o intepatura si sunt alergica la majoritatea antibioticelor si antiinflamatoarelor! Practic, nu puteam lua absolut nimic! Vreau sa spun ca nu aveam programare. Doamna doctor m-a primit! S-a randuit sa nu fie lume, desi de obicei astepti cateva ore, chiar si cu programare facuta de o luna! Iar cand am avut infectii, anestezia NU a prins niciodata! De data asta, operatia a fost usoara, si nici nu m-a durut nimic, dupa.

(Si am probleme cu dintii de peste 20 de ani, de fiecare data ma tavalesc in chinuri, dupa orice interventie!) Am intrebat-o pe doamna cum s-a format acel chist. A spus ca este un caz foarte rar si ca nu are explicatie, procedurile fiind facute corect. -Si totusi, de la ce s-a facut? Cum?
-Pentru ca asa a vrut organismul tau!
-Si cum de a prins anestezia, pe infectie?!
-Pentru ca asa a vrut Dumnezeu!
Si dansa este o persoana iubitoare de Dumnezeu!

Multumesc, Sfantului Efrem, care a facut ca operatia mea sa fie lipsita de durere! Te-am Simtit! Si am fost in stare sa fac si ora online, anesteziata si taiata! Multumesc!