Claudia: Cand am avut inima zdrobita in mii si mii de bucati, m-am rugat Sfantului Efrem sa imi vina in ajutor

Cand am avut inima zdrobita in mii si mii de bucati, m-am rugat Sfantului Efrem sa imi vina in ajutor. A venit, m-a intarit si m-a ajutat sa merg mai departe. M-am rugat sa ma ajute sa fiu impreuna cu un baiat pe care il iubeam sau consideram eu ca il iubeam in acel moment.

Nu s-a intamplat asta, dar simteam ca ce este pentru mine va veni la momentul potrivit. Nu mi-am pierdut speranta si credinta, m-am rugat si Sfantil Nectarie si Maicii Domnului, iar pe nepusa masa, a aparut, a aparut el, cel care mi-a schimbat viata in cel mai frumos mod posibil. Cel care m-a invatat ce este iubirea de fapt, cel care isi doreste o familie si o randuiala in viata. Suntem de putin timp impreuna, avem o relatie la distanta, dar ma rog din suflet Sfantul Efrem si Sfantul Nectarie sa ne ajute sa trecem peste aceasta distanta si sa ajungem sa ne casatorim si sa ne intemeiem familia mult dorita!

Multumesc Sfantul Efrem si Sfantul Nectarie pentru ca mi-ati ascultat rugaciunile, mie pacatoasa! Rugaciune, Rabdare, Credinta si incredere ca cele de folos sufletului vor veni la momentul potrivit! Doamne ajuta!