Cecilia: Doresc și eu, în primul rând să îl rog pe Sfântul Efrem cel Nou..

Doresc și eu, în primul rând să îl rog pe Sfântul Efrem cel Nou să mă ierte pentru că am întârziat cu mărturisirea și să îi mulțumesc pentru tot ajutorul și mijolcirea neîntârziată la Dumnezeu, a tutror rugăciunilor mele!
Sfânul Efrem cel Nou mi-a ascultat rugăciunile și a făcut minuni în viața mea, a familiei mele și a celor pentru care m-am rugat. Una din minuni este ajutorul dat nepoțelului meu, prunc de trei săptămâni, care, din cauza unui malpraxis medical în formă continuată, a contactat o bacterie intraspitalicească care a declanșat calvarul prin care a trecut, cu o infecție ale căror valori erau incompatibile cu viața, cu o intervenție chirurgicală efectuată inadmisibil de defectuos și inadmisibil de târziu față de urgența reprezentată de situație. Tot ce a urmat în continuare și anume acceptarea pentru mutarea și rezolvarea cazului la o clinică din Szeged, apoi mai departe, la Budapesta, pentru o a doua intervenție chirurgicală, unde s-a „reparat” ce s-a putut și s-a constatat minunea, că necroza capului femural, care era afectat complet în urma infecției, a dispărut în totalitate, dovedesc minunile neîntârziate și ajutorul imediat dat de Sfântul Efrem, grabnic ajutător și făcător de minuni. Chiar dacă, din cauza restricțiilor ce au urmat, nu a mai fost primit la controlul periodic necesar unui astfel de caz, copilul a pornit la vreme, merge și aleargă normal și nădăjduim în continuare în ajutorul Sfântului Efrem, a Maicii Domnului, a Sfântului Vladimir și a tuturor sfinților mijlocitori, pentru a avea parte de supraveghere medicală adecvată situației în care se află.
Sfântul Efrem cel Nou, m-a ajutat când am ajuns la capătul puterilor și nu mai eram în stare să știu ce să fac cu ceea ce aveam, ca să pot merge mai departe. M-a scos din această stare și îi mulțumesc pentru că mi-a trimis gândul bun, ca să mă rog lui și Maicii Domnului și sfinților mijlocitori și pentru tot ajutorul neîntârziat și minunat!
Acum recent i-am simțit ajutorul, fiind la pat, cu dureri accentuate în tot corpul, generate de o stare de gripă și, în chip minunat, mi-a luat durerile „cu mâna”, după ce l-am rugat și după ce m-am uns cu ulei adus de la Nea Makri, pe care l-am primit de la o măicuța de la mănăstirea Cenad, care are hramul Sfântului Efrem și m-a ridicat rapid din patul durerilor nefiind nevoie si îmi iau concediul medical pe care mă simțeam obligată să îl solicit, având în vedere ce rău mă simțeam.
O altă minune săvârșită de Sfântul Efrem este ajutorul dat nașului fiicei mele, care a contatctat o leptospiroză și, din cauza nediagnosticării imediate, din cauza „singurei boli” în jurul căreia gravitau toate, au apărut complicații, care i-au adus parametrii vitali la valori incompatibile cu viața și Sfântul Efrem l-a readus la viață, cu voia Bunului Dumnezeu.
Îi mulțumesc Maicii Domnului, Sfântului Efrem, Sfântului Nectarie Taumaturgul, Sfântului Vladimir, Sfântului Spiridon, Sfintei Cuvioase Paraschiva, Sfintei Iuliana din Lazarevo și tuturor sfinților mijlocitori și rugători și îi rog să mă ierte, să mă ajute să fac voia lui Dumnezeu în toate și să ne țină pe toți pe calea mântuirii!
Slavă Lui Dumnezeu pentru toate!