Catalina: Buna ziua , Maica Domnului alaturi de Sfintul Efrem cel Nou, Sfantul Nectarie si Sfantul Ioan Rusul ne sunt mereu aproape.

Buna ziua , Maica Domnului alaturi de Sfintul Efrem cel Nou, Sfantul Nectarie si Sfantul Ioan Rusul ne sunt mereu aproape. Anul trecut, in iulie, am primit un rezultat defavorabil in urma analizei Papanicolau. Timp de 2 zile am fost foarte suparata. Mi s-a recomandat analize suplimentare,una dintre ele am facut-o, cealalta nu. Am primit un rezultat bun de la cea efectuata. M-am rugat mult Sfintilor sa fie bine.
Dupa 7 luni am repetat Papanicolau si mi-a iesit foarte bine, fara urma de modificare a testului Papanicolau. Doar am urmat 10 zile de tratament cu ovule. Cine oare a facut ca totul sa fie? Maica Domnului si Sfintii mei dragi la care ma rog de fiecare data. Fetita mea este la cresa si de cand a intrat in colectivitate raceste destul de des. Ma rog ca sa nu fie nevoie de antibiotic si sa isi revina repede.
Linistea sufleteasca care mi-o ofera Sfintii dupa ce le citesc acatistele nu o pot exprima, imi inlatura orice teama, grija, frica. Sunt multe minuni , dar cum credinta mea este mica mereu aman sa le povestesc si apoi le uit. Stiu sigur, ca mereu suntem ajutati de cei de sus.