Cata: Bucura-te, mare mucenice Efrem mare facator de minuni.

Bucura-te, mare mucenice Efrem mare facator de minuni.

Slava lui Dumnezeu si tuturor Sfintilor pentru minunea la care sunt martora. Fratele meu de 7 ani avea patima alcoolului din cauza ca tata ia zis ca o sa moara pentru ca aflase ca are cancer la ficat. Am ingropat pe amandoi parinti in 4 ani au plecat unu dupa altul la varste de 57 de ani tata si 58 de ani mama. M-am rugat Sfantului Efrem cel nou sa il ajute sa scape de aceasta patima grea, pentru ca eram disperata cum vedeam ca se stinge in ochii mei fara ca eu sa pot face ceva sa il ajut.

Atunci i-am promis Sfantului Efrem ca daca il vindeca pe fratele meu de patima bauturi o sa marturisesc la toata lumea despre minunea sa si l-am lasat in grija Sfantului fara ca sa mai traiesc cu spaima ce ar putea pati. Intro-zi m-a chemat fratele si mi-zis ca el se lasa de bautaura, iar eu nu l-am crezut pentru ca nu era prima oara cand promitea ca se lasa.

Acum are o luna de cand nu mai pune strop de bautura in gura. A gasit si servici pentru ca din cauza bauturi a fost dat afara si de la servici. Iti multumesc din suflet Sfinte Efrem pentru ajutorul dat .Slava lui Dumnezeu si tuturor sfintilor.